Rize Birlik Platformu'na Rize'den İlk Destek

Rize Birlik Platformu'na Rize'den İlk Destek
Rizem Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hüsnü Kemal Zaimoğlu, yeni kurulan Rize Birlik Platformu’nun kurulmasını dernek olarak memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

Rize Belediyesi Eski Özel Kalem Müdürü ve Ç.Rizespor Eski Yöneticisi Fahrettin Kaya öncülüğünde kurulan Rize Birlik Platformu'na siyaset, sanat ve iş dünyasından tanınmış bir çok Rizeli destek verirken platforma Rize'den de destek sesleri yükselmeye başladı. Rize'de geniş çaplı destek göreceği vurgulanan platforma ilk destek açıklamasını yapan ise Rizem Kültür ve Turizm Derneği oldu.

Dernek Başkanı Hüsnü Kemal Zaimoğlu, “Rize Birlik Platformu’nun gayesi olan ayrışmayı ortadan kaldırması, şahsım gibi iş adamı olan veya memlekette işçi memur ve tüm çalışanlarımızın Ankara merkezli olarak bu platformda temsil edilmesi gerekmektedir.” dedi

Zaimoğlu, “İlerleyen zaman içerisinde yapılacak olan Rize’yi tanıtmaya yönelik olarak festival, konser ve tanıtım günlerini birlik ve beraberlik içerisinde tek vücut olarak bu kadronun gerçekleştireceğine hiç kuşkum yoktur. Rize’nin farkındalığının farkına varan insanlarımızı, sosyal oluşumlar içinde buluşturacak olan Rize Birlik Platformunu ‘nadide bir elmas gibi’ görmekteyim” diye konuştu.

husnu-kemal-zaimoglu-rizem-kultur-ve-turizm-dernegi-baskani.jpg

Rizem Kültür ve Turizm Derneği olarak Rize’de yaşayıp Rize’nin gerçeklerini bilen, onlarla birlikte haşır neşir olup ticaret yapıp üretimini tüketimini Rize’de yapan yöneticiler ve dernek üyeleri olarak da bilgilerimizi ve tecrübelerimizi Rize Birlik Platformu’yla paylaşıp ve Rize’yi hep birlikte bir marka şehir haline getirebilmek için gereken her şeyi yapacaklarını kaydeden Zaimoğlu, “Kelimesi küçük içeriği büyük olan bu güzel kentimiz her şeyin özeline her şeyin güzeline sahiptir. Takriben 550 köy ve mahalleye sahip bu nadide şehrimizin her mahallesi turizme açılabilecek özellikleri barındırmaktadır. Bunu yapacak olanlar ise, Rize’de yaşayanlardır. Bütün bunları Ankara’da parlatacak kurum ise inşallah, Rize Birlik Platformu olmasını temenni ederim. Rize için başta 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinin gerçekleştirilmesi için birlik ve dirliğin sağlanması da zorunludur. Rize Birlik Platformu içerisinde yer alan bütün herkese tebriklerimi sunar başarılar dilerim." şeklinde konuştu.