Rize Bulak İle Devam Edecek

Rize Bulak İle Devam Edecek
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da kulüp başkanvekili Halim Mete, teknik direktör Giray Bulak ile yola devam etme kararında olduklarını söyledi.

7 Haziran Perşembe günü İstanbul'da toplanarak gelecek sezonun yol haritasını belirleyeceklerini ifade eden Çaykur Rizespor kulüp başkanvekili Halim Mete, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok yaklaştıkları Süper Lige çıkamadıklarını belirterek, ''Taraftar başarı bekliyordu. Haklı olarak üzgün ve kızgınlar. Ancak kızgınlık anında geçmişi de unutmamak lazım. Göreve gelindiğinde kulüp borç batağındaydı ve yaklaşık 150 icra dosyası vardı. Halen gelen karşılıksız çekler var. Çok uzun yol katederek Türkiye'nin en değerli spor markalarından biri haline geldik. UEFA lisansı alan tek Birinci Lig takımıyız. Bu kulübe sahip çıkanlar unutulmamalı. Moral bozmadan yapıcı olmak gerek. Biz hepimiz Metin Kalkavan başkanın arkasındayız. Çok daha kalıcı başarılar yakalayacağız'' dedi.

GİRAY BULAK İLE DEVAM EDECEĞİZ

Teknik direktör Giray Bulak'ın göreve geldiğinde fazla değişiklik yapma şansı olmadığını ifade eden Mete, ''Her teknik direktörün farklı sistemi, oyun planı vardır. Giray Bulak da göreve geldiğinde mevcut futbolcu kardeşlerimizle kendi oyun anlayışını sahaya yansıtmaya çalıştı. Çok iyi bir noktaya gelindi. İki kez final oynamamıza rağmen başaramadık. İki final maçından birini alsaydık bugün her şey çok farklı olurdu. Teknik direktör Giray bulak ile yola devam etme kararındayız. Görüşme yaptığımız arkadaşlarımızın hepsi aynı fikirde'' diye konuştu.

JALLOW VE BİKOKO'NUN SÖZLEŞMELERİ VAR İLYAS ÇAKMAK DA GERİ DÖNÜYOR

Amaçlarının kaliteli bir kadro kurmak olduğunu vurgulayan Mete, şöyle devam etti: ''Forvet oyuncularımızdan Jallow ve Bikoko'nun sözleşmeleri devam ediyor. Adana Demirspor'da kiralık olarak görev yapan İlyas Çakmak çok başarılı bir dönemin ardından yine bizle olacak. Takıma katkı sağlayacak ekibi mutlaka kuracağız. Bu sezon bizim son şansımız ve mutlaka Süper Lige çıkacağız.''