Rize Bulak ile Merhaba Diyor!

Rize Bulak ile Merhaba Diyor!
Geçtiğimiz hafta oynadığı Kasımpaşa maçına Mehmet Ali Karaca ile çıkıp haftalar sonra 3 puanla tanışan Çaykur Rizespor bugün yeni teknik direktörü Giray Bulak ile ilk maçına çıkıyor.

Çaykur Rizespor bu akşam Kayseri Erciyes’i konuk ediyor. Geçtiğimiz hafta oynadığı Kasımpaşa maçına Mehmet Ali Karaca ile çıkıp haftalar sonra 3 puana tanışan yeşil-mavililer yeni teknik direktörü Giray Bulak ile çıkacağı Erciyes maçında tüm planlarını zafer üzerine kurdu.

Geçen hafta deplasmanda aldığı galibiyetle yeni bir sayfa açan Rizespor, ilk yarıda farklı mağlup olduğu rakibini yenip çıkışını sürdürmek istiyor. Yeşil-Mavililer de eksik oyuncu bulunmuyor.

HAKEM ABİTOĞLU

Zorlu 90 dakika öncesinde Teknik Direktör Giray Bulak da öğrencilerini zafer için motive etmeye çalışırken üst üste toplantılar yapıyor. Dış dünyaya kapılarını kapatan Rizespor hazırlıklarını dün Mehmet Cengiz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladıktan sonra istirahate çekilip maç saatini beklemeye başladı.

MAÇ TRT 3 SPOR'DA CANLI YAYINDA

Saatlerin 19.00'ı gösterdiği anda başlayacak ve TRT 3 SPOR'dan canlı yayınlanacak kritik maçı M.Kamil Abitoğlu yönetecek. Çaykur Rizespor’un bu akşamki zorlu 90 dakikaya; Ramazan, Murat Sözgelmez, Osman, Sezer, Mesut, Fahri, Şahin, Jallow, Erkan, Cenk ve Bikoko 11’i ile çıkması bekleniyor.