Rize caddeleri böyle kalabalık görmedi

Rize caddeleri böyle kalabalık görmedi
Saadet Partisinin düzenlemiş olduğu “Sevgi Yürüyüşü”ne katılan yüzlerce insan Rize caddelerine sığmadı.

Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu’nun öncülüğünde Saadet Partisinin çatısı altında başlatılan “Vicdan Hareketi”ne katılım her geçen gün artıyor.

Seçim İrtibat Bürosu olarak kullanılan Ses Düğün Salonunda toplanan yüzlerce kişi Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu öncülüğünde “Sevgi Yürüyüşü” yaptı.

“Hergün onlarca insan bize katılıyor”

Rize’de başlattıkları hareketin “vicdan hareketi” olduğunu söyleyen Bekaroğlu, “her gün onlarca insan bu harekete katılıyor” dedi.

11.20140302182213.jpg

“Reddedilmeyecek duaya talibiz”

Reddedilmeyecek duaya talip olduklarını belirten Bekaroğlu, “Reddedilmeyecek dua; fakirin, garibin, mazlumun duasıdır. Ben ve ekibin bu reddedilmeyecek duayı almak için çalışıyoruz. Mehmet Bekaroğlu ve ekibi Rize’yi yönetmeye başladığında insanı esas alacağız. İnsanlar arasında adil olacağız ve kalbimiz herkesle birikte atacak” dedi.

“Bu seçimi aldık”

Ak Partinin yerel temsilcilerinin korku içerisinde olduğunu söyleyen Bekaroğlu, “Biz bu seçimi aldık çünkü Ak Partinin yerel temsilcilerini  korku sardı. Nereyi tutarsak gidip oraya baskı ve tehdit yağdırıyorlar. İnsanları ekmekleriyle, ceza kesmekle yerlerini kapatmakla tehdit ediyorlar. Ama Rize bu tehdide boyun eğmeyecektir” ifadelerine yer verdi. 

01.20140302182614.jpg

“Vicdan hareketinin önüne kimse geçemez”

Rize’de oluşan vicdan hareketinin önünün kesilemeyeceğini de sözlerine ekleyen Bekaroğlu, “Bizim hareketimiz bir vicdan hareketidir. Aşağıdan yukarıya doğru büyüyor. Ne yaparlarsa yapsınlar kimse bu vicdan hareketinin önüne geçemeyecektir” dedi.