Rize, Çadırda Bayramlaştı

Rize, Çadırda Bayramlaştı
Rize'de vatandaşla protokolün bayramlaşma töreni Cumhuriyet Meydanında kurulan Bayram Çadırında yapıldı.

Rize Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanında kurulan Bayram çadırında vatandaşla protokolün bayramlaşma programı  yapıldı.

BAYRAMLAŞMA FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Rize’deki bayramlaşma törenine; Rize Valisi Ersin Yazıcı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu, Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, İl Garnizon Komutanı Jand. Kıdemli Albay İsmet Cansaran, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize Eski Milletvekili Abdülkadir Kart ve Düzce Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Rize Eski Milletvekili Op.Dr. Lütfi Çırakoğlu, Rize Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Rize İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı ile daire amirleri ve diğer ilgililer ve vatandaşlar katıldı.

Yoğun bir kalabalın katıldığı bayramlaşma töreninde vatandaşlarla kamu görevlileri çadır içerisinde bayramlaşmalarını gerçekleştirdi.

Rize Belediyesi tarafından bayramlaşma çadırının yanında kurulan alanda ise vatandaşlara kavurma pilav ve ayran ikram edildi.

BAYRAMLAŞMA FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...