Rize Çadırda Bayramlaştı Çocuklar Çadırı Birbirine Kattı

Rize Çadırda Bayramlaştı Çocuklar Çadırı Birbirine Kattı
Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’dan harçlık almaya çalışan çocuklar bayramlaşma çadırını birbirine kattı. Bakanın korumaları çocuklardan kaçmak zorunda kaldı.

Rize Belediyesi tarafından Bayram Çadırında toplu bayramlaşma düzenlendi. Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın da katıldığı bayramlaşmaya ilgi yoğun oldu.

rizede-bayramlasma-54.jpg

rizede-bayramlasma-55.jpg

rizede-bayramlasma-56.jpg

Vatandaşlar bakan başta olmak üzere şehrin önde gelenleri ile tek tek bayramlaştı. Toplu bayramlaşmada vatandaşlar şikayet ve taleplerini ilgililere aktarma imkanı buldu.

Bayramlaşma kuyruğunda son sıra çocuklara verildi. Ancak çocukları zaptetmek bir hayli güç oldu. Bakandan harçlık almaya çalışan çocuklar bakanın korumalarını sıkıştırarak izdihama neden oldu. Korumalar çadırdan çıkarak sıkışıklığı önledi. Ancak çocuklar 10 TL’lik harçlıklardan alabilmek için çadır dışında da korumaların peşini bırakmadı.

Korumalar her ne kadar paranın bittiğini söylese de çocuklar bir türlü korumaların çevresinden ayrılmak istemedi. Bakanın korunmasında görevlerini başarı ile yerine getiren özel eğitimli korumalar çocukların ısrarı karşısında yenik düşünce çareyi kaçmakta buldu.

rizede-bayramlasma-57.20121026153832.jpg

rizede-bayramlasma-61.jpg

rizede-bayramlasma-53.20121026153842.jpg

ÇADIRDAKİ BAYRAMLAŞMAYA AİT FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...