Rize, Cumhurbaşkanı Adayını Berat Gecesi Ağırlayacak

Rize, Cumhurbaşkanı Adayını Berat Gecesi Ağırlayacak
Cumhurbaşkanlığı adaylığına kesin gözüyle bakılan Başbakan Erdoğan'ın Rize ziyareti öncesi Ak Parti Rize Teşkilatı, "Rize'nin liderine sahip çıktığını tüm dünyaya haykıralım" dedi.

Ak Parti’nin henüz resmi olarak açıklamadığı ancak Ak Parti’nin ağır toplarının "bizim adayımızı sağır sultan duydu" diyerek işaret ettiği Başbakan Erdoğan, Berat Gecesinde Rize’de olacak.

Ak Parti Rize Teşkilatı, 12 Haziran Perşembe günü Berat Kandili Gecesi Rize’ye gelecek olan Başbakan Erdoğan’ın Rize’nin liderine sahip çıktığını tüm dünyaya haykıracağı bir gün olarak görüyor.

AK Parti Rize Merkez İlçe  Haziran ayı danışma meclisi toplantısı Merkez İlçe Başkanlığı seminer salonunda gerçekleştirildi. Merkez İlçe Başkan Vekili Dursun Ferhat Okur; Sayın Başbakanımız Perşembe günü Rize'de olacaktır. Teşkilat olarak dimdik yanında ve yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimine hazır olduğumuzu göstermek açısından bu karşılamaya eksiksiz katılımlarınızı sizlerden istirham ediyorum. Dosta düşmana karşı bir gövde gösterisi yapalım ve Rize'nin  tüm şartlar altında liderine sonuna kadar sahip çıktığını tüm  dünyaya haykıralım "  dedi.

ak-parti-rize-merkez-ilce--haziran-ayi-danisma-meclisi-toplantisi--(5).jpg

Toplantıya Ak Parti Rize Ak Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Rize  Merkez İlçe Başkan vekili Dursun Ferhat Okur ve Yönetimi, Rize Belediye Başkan yardımcısı İsmail Soba , Çaykent Belde Belediye Başkanı Hasan Kara, Muradiye Belde Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı, İl Genel Meclis Başkanı Muhammet Avcı ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

ak-parti-rize-merkez-ilce--haziran-ayi-danisma-meclisi-toplantisi--(2).jpg

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Merkez İlçe Başkan Vekili Dursun Ferhat Okur; "İlçe danışma meclis toplantılarımızı her ay düzenli bir şekilde yapıyoruz. Bu toplantılarımızı aramızdaki sinerjiyi sürekli kılabilmek, bağlarımızı daha da güçlendirmek adına şüphesiz faydalı oluyor" dedi. Dursun Ferhat Okur, konuşmasında iki konuya değindi. Öncelikle Başbakanımızın Rize'ye gelişi konusunda bilgi vererek; "Sayın Başbakanımız Perşembe günü Rize'de olacaktır. Teşkilat olarak dimdik yanında ve yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimine hazır olduğumuzu göstermek açısından bu karşılamaya eksiksiz katılımlarınızı sizlerden istirham ediyorum. Dosta düşmana karşı bir gövde gösterisi yapalım ve Rize'nin  tüm şartlar altında liderine sonuna kadar sahip çıktığını tüm  dünyaya haykıralım. Bu ziyareti lütfen sadece Rize ve yerel anlamda değerlendirmeyiniz. Tüm dünyanın gözünün üstünde olduğu ,attığı her adımın dünya medyası tarafından dikkatlice takip edildiği bir liderden bahsediyoruz. Genelde ülkemiz ve özelde Sayın Başbakanımızın üzerine oynanan bunca oyun varken, bizlerin, baba ocağındaki hemşerilerinin kendisine vereceği destek, dahili ve harici hainlerin ülkemizi sürekli sabote etme heveslerini kursaklarında bırakacak ve çirkin emellerini bir nebze bertaraf edecektir.Sadece oy vermek yetmez her şart altında destek olmalı .Bu anlamda sizlerden istirhamım çevrenizde bulunan eşinize dostunuza da çağrı yapmanız ve bu coşkulu karşılamaya onları da ortak etmenizdir. Son olarak bir diğer husus ise Genel Merkezimizin talimatı gereği 22 Haziranda tüm yurtta yapılması planlanan ve istenen sandık toplantıları ile alakalıdır. Bununla ilgili teşkilat  ve seçim işleri başkanlıklarımızın ortak bir çalışması  var. Öncelikle eksiklerimizi tespit edeceğiz, geçtiğimiz seçimde mazeretsiz sandık başındaki görevini yerine getirmeyen teşkilat mensubu arkadaşlarımıza yeniden görev vermeyeceğiz ve yerlerine bu işi severek ve isteyerek yapacak yeni arkadaşlarımızı bulacağız. Seçimin Sandıkta kazanıldığını, bizlerin karnesinin de seçim sonuçları olduğunu sizler benden çok daha iyi biliyorsunuz İlk dönem karnemiz pekiyilerle  doluydu, ikinci dönemi de başarıyla bitirelim. Önümüzdeki seçimde de Türkiye birincisi olarak başarımızı tescilleyelim. 30 Mart seçimlerinde elde ettiğimiz yüksek oy oranının bir tesadüf olmadığını, şampiyonluğun Rize'de bir gelenek olduğunu kanıtlayalım" dedi.  

dursun-ferhat-okur.jpg

Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Rize Belediye Başkan yardımcısı İsmail Soba, Başbakanımızın Rize'ye gelişi konusuna vurgu yaparak Perşembe günü Rize Belediyesi önündeki karşılamanın önemli olduğunu belirtti.  Cuma günü Valilik önündeki toplu açılış törenine halkımızın katılımını beklediklerini ifade ederek, Belediye olarak yapacakları projelerden ve yapım aşamasında olan çalışmaları hakkında bilgi verdi.

ismail-soba.20140611001331.jpg

Son olarak İl Genel Meclis Başkanı Muhammet Avcı ve İl Genel Meclis üyeleri köylerdeki sorunlar konusunda bilgi alarak köylerdeki çalışmaları konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

ak-parti-rize-merkez-ilce--haziran-ayi-danisma-meclisi-toplantisi--(4).jpg