Rize Cumhuriyet Başsavcısı Sekücü, Adalet Alanı Kariyer Günlerinde

Rize Cumhuriyet Başsavcısı Sekücü, Adalet Alanı Kariyer Günlerinde
Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Rize Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Kariyer Günlerine katıldı.

Rize Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Adalet Alanı tarafından düzenlenen Kariyer Günleri’nin ilk konuğu Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü oldu.

Adalet Alanı öğrencilerinin ve öğretmenlerin katıldığı kariyer gününde Başsavcı Sekücü; savcılık mesleği, yargı teşkilatı, yargı reformu, uzlaştırma, arabuluculuk, bilirkişilik ve daha birçok konu hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, öğrenciler başta olmak üzere katılımcıların sorularını cevaplandırdıktan sonra adalet alanı duruşma uygulama laboratuvarını gezdi. Sekücü, burada da konu ile ilgili bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

Rize Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Haydar Çakır ve Adalet Alanı Şefi Ayşe Ata, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü’nün verdiği bilgilerin öğrenciler başta olmak üzere tüm katılımcılar için çok yararlı olduğunu belirterek, eğitime desteklerini esirgemeyen ve her zaman öğrencilerinin yanında olan Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü’ye teşekkür etti.

rize-cumhuriyet-bassavcisi-onder-kemal-sekucu,-adalet-alani-kariyer-gunlerinde-(2).jpgrize-cumhuriyet-bassavcisi-onder-kemal-sekucu,-adalet-alani-kariyer-gunlerinde-(3).jpgrize-cumhuriyet-bassavcisi-onder-kemal-sekucu,-adalet-alani-kariyer-gunlerinde-(4).jpgrize-cumhuriyet-bassavcisi-onder-kemal-sekucu,-adalet-alani-kariyer-gunlerinde-(5).jpgrize-cumhuriyet-bassavcisi-onder-kemal-sekucu,-adalet-alani-kariyer-gunlerinde-(1).jpgrize-cumhuriyet-bassavcisi-onder-kemal-sekucu,-adalet-alani-kariyer-gunlerinde-(6).jpgrize-cumhuriyet-bassavcisi-onder-kemal-sekucu,-adalet-alani-kariyer-gunlerinde-(7).jpgrize-cumhuriyet-bassavcisi-onder-kemal-sekucu,-adalet-alani-kariyer-gunlerinde-(8).jpgrize-cumhuriyet-bassavcisi-onder-kemal-sekucu,-adalet-alani-kariyer-gunlerinde-(9).jpg