Rize Dahil 5 İlde Elektrik Kestiren Program - VİDEO

Rize Dahil 5 İlde Elektrik Kestiren Program - VİDEO
Tayfun Talipoğlu'nun dün akşam TV 8 de yayınlanan programı sırasında Rize dahil 5 ilde aynı anda elektriklerin kesilmesi kafalarda soru işaretleri bıraktı.

Dün akşam TV 8'de Tayfun Talipoğlu'nun hazırlayıp sunduğu Trabzon'dan canlı yayınlanan "Seçim Kervanı" adlı programa konuk olan Devlet Bakanı Hayati Yazıcı'nın hesler ile ilgili açıklamaları sırasında 5 ilde aynı anda elektrikler 15-20 dakikalığına kesildi.

Canlı Yayın Sırasında Doğu Karadeniz'in Şalteri İndirildi

2.20110505222240..jpg

Rize ile birlikte Ordu, Giresun, Trabzon ve Artvin illerinde dün gece saat 23.30'dan sonra elektriklerin 15-20 dakikalığına kesilmesi kafalarda soru işaretleri oluştururken elektrikler Bakan Yazıcı'nın açıklamalarının sona ermesine kısa bir süre kala verildi.

Bir anda 5 ilde elektriklerin kesilmesiyle gözler şimdi Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon'u kapsayan illerde elektrik hizmeti veren Çoruh Aksa Elektrik Hizmetleri A.Ş. ye çevrildi.

ÖZEL HABER - olay53 -

İŞTE BAKAN HAYATİ YAZICI'NIN 5 İLDE AYNI ANDA ELEKTRİKLERİN KESİLDİĞİ SIRADA CANLI YAYINDA HESLER HAKKINDA SÖYLEDİKLERİ (Aşağıdaki linki tıklayarak videoyu izleyebilirsiniz)

Rize Dahil 5 İlde Elektrik Kestiren Program -... olay53habersitesi