Rize Devlet Kadınları Unutmadı

Rize Devlet Kadınları Unutmadı
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Rize Devlet Hastanesi'nde tedavi gören kadın hastalara, hekim ve personele başhekimlik tarafından karanfil dağıtıldı.

Rize Devlet Hastanesi Yönetimi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde hastanede çalışan bayan görevlileri ve hastaları unutmadı. Hastane görevlileri tarafından, hastanede çalışan bayan görevlilere ve tedavi gören kadın hastalara karanfil dağıtıldı.

Hastanede tedavi gören hasta ve refakatçilerine “geçmiş olsun” dileklerinde bulunan Başhekim Yardımcısı Ebubekir İmamoğlu ve Başhemşire Nilgün Kurt Bakır, tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı ve karanfil verdi.

rizede-kadinlar-gunu-karanfil-dagitimi-7.jpg

rizede-kadinlar-gunu-karanfil-dagitimi-1.jpg

rizede-kadinlar-gunu-karanfil-dagitimi-2.jpg

rizede-kadinlar-gunu-karanfil-dagitimi-3.jpg

hasan-basri-velioglu.20120308220450.jpgRize Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Hasan Basri Velioğlu ise yaptığı açıklamada, “Önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda hastane personelimiz ile hastanemizde tedavi gören hastalarımızı unutmadığımızı bir kez daha göstermek istedik” dedi.

Velioğlu açıklamasında kadınların yılda sadece bir gün değil her zaman hatırlanması gerektiğini kaydederek sözlerini "Hastanemizde tedavi gören ve morale ihtiyacı olan bayan hastalarımızı ziyaret etmek ve böyle bir günde onları unutmadığımızı göstermek istedik. Bugün münasebetiyle hastanemiz adına tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarken mutlu ve sağlıklı yarınlar diliyorum." şeklinde tamamladı.

rizede-kadinlar-gunu-karanfil-dagitimi-6.jpg

rizede-kadinlar-gunu-karanfil-dagitimi-5.jpg

rizede-kadinlar-gunu-karanfil-dagitimi-4.jpg