Rize Ekonomisinin Şeref Kürsüsü

Rize Ekonomisinin Şeref Kürsüsü
Rize'de Ekonominin Şeref Kürsüsü araştırmasında ödüle layık görülen üç firmaya sertifikaları verildi

Dünya Gazetesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği 'Ekonominin Şeref Kürsüsü Araştırması'nda Rize'de bu yılın en başarılı şirketlerine sertifikaları düzenlenen bir törenle takdim edildi.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen törende plaketleri Başkan Ömer Ofluoğlu takdim etti.

Dünya Gazetesi Bölge Temsilcisi Nurgül Günaydın, kurulduğu günden beri Anadolu'daki KOBİ'lerin sesi olmayı kendine görev bilen Dünya Gazetesi'nin KOBİ'lerin gelişmesi ve daha fazla katma değer üretmeleri için onlara destek vermeyi amaçladıklarını söyledi.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Ofluoğlu, Dünyayı da etkisi altına alan ekonomik kriz ortamında işletme ve firmalara moral motivasyon açısından önemli katkıda bulunulacak bu tür çalışmaları takdirle karşıladıklarını söyledi. Ofluoğlu, “Dünya Gazetesi bu çalışma ile hem işletmelerimizi moral motivasyon açısından desteklemiş hem de gelecek adına daha güzel çalışmalara imza atmak için şevk vermiştir. Her zaman örnek olan Dünya Gazetesi'nin bu tür çalışmalarının bundan sonra da devam etmesini diliyorum. Ayrıca Rize ilimizde başarılı olan işletmelerimizin bundan sonra çok daha iyi yerlere gelmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Rize'de 2008 yılı Ekonominin Şeref Kürsüsü'nde yer alan üç firma şunlar:

Biberoğlu İnş. Nalburiye İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd. Şti

Çayeli Bakır İşletmeleri A.Ş

Yamakoğlu İnş. Taah.Dış. Tic. San.Ltd. Şti.

Konuşmaların ardından Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Ofluoğlu, Biberoğlu firması adına Şirket ortaklarından Recep Biberoğlu'na, Çayeli Bakır adına Genel Müdür Yardımcısı Sabri Altınoluk'a, Yamakoğlu Şirketler Grubu adına da Kadir Kuldaş'a başarı sertifikalarını takdim etti.