Rize Emniyet Müdürlüğü Şehitler İçin Mevlid Okuttu

Rize Emniyet Müdürlüğü Şehitler İçin Mevlid Okuttu
Rize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehitler için mevlid okutuldu.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü, İstanbul’da yaşanan terör saldırısı başta olmak üzere bugüne kadar şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlar için Rize Belediyesi işbirliğinde Şeyh Camiinde mevlid okuttu. 

Kur'an-ı Kerim tilavetlerinin yapıldığı programa, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, İl Müftüsü İsmail Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Rize İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları, Rize Şeyh Camii imam hatipleri ve Kurra hafızları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda, İmam hatipler Kur'an-ı Kerim tilaveti verdi, ilahi ve kasideler okundu. Mevlid-i Şerif programı İl Müftüsü İsmail Yalçın’ın duasının ardından sona erdi.

rizede-sehitler-icin-mevlit-okutuldu-(1).jpgrizede-sehitler-icin-mevlit-okutuldu-(4).jpgrizede-sehitler-icin-mevlit-okutuldu-(6).jpgrizede-sehitler-icin-mevlit-okutuldu-(2).jpg

rizede-sehitler-icin-mevlit-okutuldu-(3)-001.jpgrizede-sehitler-icin-mevlit-okutuldu-(5)-001.jpgrizede-sehitler-icin-mevlit-okutuldu-(7)-001.jpg