Rize Emniyet Müdürlüğü’nün Yeni Binası Belirlenen Tarihten Önce Hizmete Girecek

Rize Emniyet Müdürlüğü’nün Yeni Binası Belirlenen Tarihten Önce Hizmete Girecek
Rize İl Özel İdaresi tarafından Müftü Mahallesinde yapımı devam eden Rize İl Emniyet Müdürlüğünün yeni binasının bu yıl sonunda hizmete girmesinin beklendiği bildirildi.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü’nün Müftü Mahallesinde inşaat çalışmaları devam eden ve 2020 yılının ilk çeyreğinde tamamlanarak hizmete girmesi planlanan yeni hizmet binasının etkin ve hızlı çalışmalar sonucunda bu yılın sonuna doğru tamamlanarak emniyet müdürlüğünün hizmetine sunulacağı bildirildi.

Rize İl Genel Meclisi Başkanlığından yapılan açıklamada, Rize İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası ve çevre tanzim projesinde sona gelindiği ifade edildi. Rize İl Özel İdaresi tarafından 15.02.2017’de ihalesi yapılan projenin belirlenen süreçten önce tamamlanacağı kaydedilen açıklamada, “20.200 m2 inşaat alanı ve 2.140 m2 yapı oturum alanı olan Rize İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası ve Çevre Tanzim projesi belirlenen sürenin öncesinde tamamlanıyor. Dış cephe imalatları, tesisat imalatları ve iç mahallerde boya ve zemin kaplama imalatları devam eden projenin, iş bitirme tarihi 03.03.2020 olarak belirlenmesine rağmen, etkin ve hızlı çalışmayla 2019 yılı sonunda emniyet teşkilatımızın hizmetine sunulması hedefleniyor.” ifadelerine yer verildi.

rize-emniyet-mudurlugu’nun-yeni-binasi-belirlenen-tarihten-once-hizmete-girecek-2.jpgrize-emniyet-mudurlugu’nun-yeni-binasi-belirlenen-tarihten-once-hizmete-girecek-1.jpg