Rize Emniyeti Hırsızlara Göz Açtırmadı 4 Otomobil Hırsızı Yakayı Ele Verdi

Rize Emniyeti Hırsızlara Göz Açtırmadı 4 Otomobil Hırsızı Yakayı Ele Verdi
Rize Emniyet Müdürlüğü, hırsızlara göz açtırmıyor.

Emniyet ekipleri Rize ve Trabzon’un Of ilçesinde çaldıkları araçlarla firar eden K.D. Y.K., B.B. ve E.U'yu yakaladı. G.I.A.’yı ise arama çalışmaları devam ediyor.

Rize’de 2 aracı çalan ve 55 plakalı bir araçta hırsızlığa teşebbüste bulunarak mala zarar verme ve Trabzon’un Of ilçeisnden çalınan 53 plakalı aracın çalınarak Rize Merkezde terk edilmesi ile Derepazarı ilçesinde 53 plakalı başka bir aracı çalarak firar eden 4 kişi, Rize İl Emniyet Müdürlüğünün çalışmaları neticesinde yakalanırken olayla ilgili bir kişi ise aranıyor.

rizedeki-oto-hirsizlik-zanlilari-yakalandi-5.jpg

Konu hakkında Rize İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Şüpheli şahısların çalmış oldukları 53.... plakalı sayılı kırmızı renkli doğan marka aracı Azaklıhoca Yeniköy mevkiinde yaş çay alım binasının alt katında parçalandığı ve aracın tavan kısmı üzerine devrilmiş olduğu tespit edilmiş, şüphelilerin yakalanması için bahse konu aracın bulunduğu yere tekrar gelebilecekleri değerlendirilerek takibe alınmış, akabinde şahısların olay yerine K.D. ye ait araçla gelmeleri üzerine Derepazarı ilçesinden çalınan aracın bulunması ve şahısların suçüstü yapılarak yakalanmaları amacı ile Trabzon ili Of ilçesine gidiş ve Rize iline dönüşleri sırasında fiziki takibe alınmış ve 53 plaka sayılı Derepazarı ilçesinden çalınan araç ile idaremiz dahilinde takip edilerek yakalanmıştır.” denildi.

rizedeki-oto-hirsizlik-zanlilari-yakalandi-4.jpg

Şüpheli şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda çalınan araçlara ait çok sayıda oto parçaları bulunarak muhafaza altına alındığı kaydedilen açıklamada, “53 plakalı araç Samsun ilinde terk vaziyette bulunarak müştekiye teslim edilmiş, şüphelilerin çaldıktan sonra kullanırken yakalandıkları 53 plakalı araçta müştekiye teslim edilmiştir.

Bahse konu olaylar ile ilgili G.i.A. firari olarak aranmakta diğer 4 şüpheli şahıs ise mevcutlu olarak Cumhuriyet Savcılığına sevk edilmiştir.” İfadelerine yer verildi.

rizedeki-oto-hirsizlik-zanlilari-yakalandi-3.jpg

rizedeki-oto-hirsizlik-zanlilari-yakalandi-2.jpg

rizedeki-oto-hirsizlik-zanlilari-yakalandi-1.jpg