Rize Emniyeti Şehitler İçin Mevlit Okuttu

Rize Emniyeti Şehitler İçin Mevlit Okuttu
Rize İl Emniyet Müdürlüğü, son dönemde yaşanan terör olaylarında şehit olan polis ve askerlerimizin ruhuna ithafen Mevlid-i Şerif okuttu.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü, son dönemde yaşanan terör olaylarında vatan ve bayrak uğruna can veren tüm şehit polis ve askerler için mevlit okuttu.

Fener Mahallesi’ndeki Fener Çaykur Camiinde akşam namazının ardından okunan mevlide, Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı görev nedeniyle şehir dışında bulunduğundan dolayı katılamazken, mevlide İl Emniyet Müdür Yardımcıları, emniyet teşkilatı mensupları ve vatandaşlar katıldı.

rize-emniyeti-sehitler-icin-mevlit-okuttu-(2).jpg

Okunan Kur'an-ı Kerim ve mevlid-i şerifin ardından Cami imamı terörü kınarken, şehitlere Allah'tan rahmet diledi ve terör olaylarının biran önce son bulmasını istedi. Cami imamı ayrıca, vatandaşların milli duygularını kaybetmemeleri gerektiğini kaydederek, bu tür programlara birlik beraberliği göstermek adına daha çok katılımın sağlanması gerektiğini söyledi.

Mevlide katılan cemaate, polis memurları tarafından cami girişinde gül suyu ve mevlit şekeri ikram edildi.

rize-emniyeti-sehitler-icin-mevlit-okuttu-(1).jpgrize-emniyeti-sehitler-icin-mevlit-okuttu-(5).jpgrize-emniyeti-sehitler-icin-mevlit-okuttu-(6).jpg

rize-emniyeti-sehitler-icin-mevlit-okuttu-(4).jpgrize-emniyeti-sehitler-icin-mevlit-okuttu-(3).jpgrize-emniyeti-sehitler-icin-mevlit-okuttu-(7).jpg

rize-emniyeti-sehitler-icin-mevlit-okuttu-(8).jpgrize-emniyeti-sehitler-icin-mevlit-okuttu-(9).jpg