Rize Emniyetinden Otizmli Çocuklara Özel Program

Rize Emniyetinden Otizmli Çocuklara Özel Program
Rize Emniyet Müdürlüğü tarafından otizmli çocuklar için sinema etkinliği düzenlendi. Aileleriyle birlikte sinema keyfi yaşayan otizmli çocuklara İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi de eşlik etti.

Rize Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında otizmli çocuklar için sinema etkinliği düzenlendi.

ÇOGEP’in “Emanetiniz Emin Ellerde” projesi ile düzenlenen etkinlik ile otizmli çocukların sosyal uyumlarını artırmak, polis ile olan iletişim becerilerini yükseltmek ve emniyet güçleri ile otizmli çocukların güzel vakit geçirmeleri  hedeflendi.

Proje kapsamında Rize Otizm ile Mücadele Derneği (ROMED)’e bağlı 17 aile ile sinema etkinliği düzenlendi. Etkinliğe İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi de katıldı. Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, otizmli çocuklarla yakından ilgilendi.

Proje kapsamında toplamda 80 aile ile etkinlik düzenleneceği belirtildi.

rize-emniyet-mudurlugunden-otizmli-cocuklara-ozel-program-(1).jpgrize-emniyet-mudurlugunden-otizmli-cocuklara-ozel-program-(2).jpgrize-emniyet-mudurlugunden-otizmli-cocuklara-ozel-program-(5).jpgrize-emniyet-mudurlugunden-otizmli-cocuklara-ozel-program-(6).jpg

rize-emniyet-mudurlugunden-otizmli-cocuklara-ozel-program-(3).jpgrize-emniyet-mudurlugunden-otizmli-cocuklara-ozel-program-(4).jpg