Rize Emniyeti’nden Uyuşturucu Satışına Suçüstü 6 Gözaltı 3 Tutuklama

Rize Emniyeti’nden Uyuşturucu Satışına Suçüstü 6 Gözaltı 3 Tutuklama
Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu madde operasyonunda 6 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında yer alan 3 Gürcü tutuklandı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu madde operasyonunda gözaltına alınan N.O., H.A. ve S.T. isimli şahıslar "Kullanmak İçin Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak" suçundan ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, Gürcü uyruklu Z.B., V.D. ve I.G isimli şahıslar ise "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak, Başkalarına Vermek, Nakletmek, Sevk Etmek" suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde operasyonlarına devam ediyor. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Rize genelinde "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapan Şahıslara" yönelik olarak yürütülen çalışmalar sonucunda  N.O., H.A. S.T. ile Gürcü uyruklu Z.B., V.D. ve I.G isimli şahıslar uyuşturucu madde ticareti esnasında yakalandı.

rize-emniyeti’nden-uyusturucu-satisina-sucustu-6-gozalti-3-tutuklama-(1).jpg

Şahıslardan toplamda 17 adet aynı özellikte ve satışa hazır vaziyette 20.15 gram daralı ağırlıklı eroin ile 2 parça halinde toplam 1.84 gram daralı ağırlıklı esrar, 3 adet enjektör ve 1 adet eroinin hazırlanmasında kullanıldığı değerlendirilen küçük cam şişe ile uyuşturucu madde ticaretinden kazanıldığı değerlendirilen 2250 TL nakit para ele geçirildiği bilgisine ulaşıldı.

Zanlılardan N.O., H.A. ve S.T. isimli şahıslar "Kullanmak İçin Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak" suçundan ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılmış, Gürcü uyruklu Z.B., V.D. ve I.G isimli şahıslar ise "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak, Başkalarına Vermek, Nakletmek, Sevk Etmek" suçundan çıkarılmış oldukları mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

rize-emniyeti’nden-uyusturucu-satisina-sucustu-6-gozalti-3-tutuklama-(3).jpg

MÜCADELE KARARLILIKLA SÜRECEK!

Emniyet yetkilileri vatandaşların uyuşturucu ile ilgili ihbar için 156 ve 155'i arayabileceklerini; ihbar da bulunanların isim ve adreslerinin hiçbir şekilde deşifre edilmeyeceğini ifade ederek, toplum için büyük tehlike olan uyuşturucu ile mücadelenin hız kesmeden artarak ve kararlılıkla sürdürüleceğini kaydettiler.

rize-emniyeti’nden-uyusturucu-satisina-sucustu-6-gozalti-3-tutuklama-(2).jpgrize-emniyeti’nden-uyusturucu-satisina-sucustu-6-gozalti-3-tutuklama-(4).jpg