Rize Emniyeti'nden Valizci Esrarcılara Darbe

Rize Emniyeti'nden Valizci Esrarcılara Darbe
Rize’de bir yolcu otobüsünün bagajındaki valizde, 4 kilo 850 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi tutuklandı.

Rize Emniyeti Müdürlüğü insan sağlığıyla oynamak isteyenlere bir kez daha darbe vurdu. Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekiplerince risk analizine dayalı olarak Karadeniz Sahil Yolu Kalkandere-Rize istikametinde yapılan aramalarda bir yolcu otobüsünde yolcu valizinde 4 kilo 850 gram esrar yakaladı. Valizin sahibi A.Ö. (33) ile beraber 2 arkadaşı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

valiz-icinde-esrar-1.jpg

Karadeniz Sahil Yolu Kalkandere-Rize istikametinde yolcu otobüsünü durdurarak arama yapan Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri yolculardan A.Ö. (33)’ye ait valizde 4 Kilo 850 Gr Esrar Maddesi ele geçirdi.

Esrar maddesine el konularak incelenmek üzere kriminal laboratuvara gönderilirken valizin sahibi A.Ö. ile beraber olayla bağlantılı M.S. (23 ) ve M.A. ( 28) isimli şahıslar mahkemece tutuklanarak Kalkandere L Tipi Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

valiz-icinde-esrar-2.jpg