Rize Emniyeti'nin Kaçak İçki Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

Rize Emniyeti'nin Kaçak İçki Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı
Rize Emniyeti'nin yaptığı operasyonda kaçak içki ve alkol olduğu değerlendirilen sıvı madde ele geçirildi. Olayla ilgili yabancı uyruklu bir kişi tutuklandı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile İyidere İçe Emniyet Amirliği ekiplerinin İyidere’de kaçak içki ve alkol olduğu değerlendirilen sıvı madde ele geçirdi. Olayla ilgili yakalanan yabancı uyruklu D.G. tutuklanarak Kalkandere Cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Rize İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile İyidere İçe Emniyet Amirliği ekiplerinin İyidere’de “Sahte- Kaçak İçki Ticaretine” yönelik olarak yaptıkları çalışmalarda 64 şişe gürcü bandrollü içki, 15 şişe bandrolsüz içki, 8 adet beş litrelik bidonlar içerisinde alkol olduğu değerlendirilen sıvı madde, 6 adet 2.5 litrelik plastik şişe içerisinde alkol olduğu değerlendirilen sıvı madde, 3 adet 2 litrelik plastik şişe içerisinde alkol olduğu değerlendirilen sıvı madde, 2 adet 30 litrelik bidonlar içerisinde alkol olduğu değerlendirilen sıvı madde, 12 adet gürcü ibareler bulunan bandrol, 5 adet farklı ibareli etiket ve değişik markalara ait 15 adet boş şişe ele geçirildi.

Olayın şüphelisi yabancı uyruklu D.G gözaltına alındıktan sonra yapılan sorgulamasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kalkandere L Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

rizede-kacak-icki-operasyonu-(1).jpgrizede-kacak-icki-operasyonu-(2).jpgrizede-kacak-icki-operasyonu-(3).jpgrizede-kacak-icki-operasyonu-(4).jpg

rizede-kacak-icki-operasyonu-(5).jpg