Rize Eski İl Genel Meclis Üyeleri Geleneksel İftarda Buluştu

Rize Eski İl Genel Meclis Üyeleri Geleneksel İftarda Buluştu
Rize'de 2009-2014 yılları arasında il genel meclis üyeliği görevinde bulunan meclis üyeleri, geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

Çamlıhemşin ilçesinde düzenlenen geleneksel iftar programında bir araya gelen 2009-2014 dönemi il genel meclis üyelerini Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu konuk etti.

25 il gel meclis üyesinin katıldığı programa, dönemin meclis üyeleri Ardeşen Eski Belediye Başkanı Hakan Gültekin ile Derepazarı Eski Belediye Başkanı Yakup Samangül de katıldı.

2009 yılından itibaren her yıl iftar programında, 2014 yılından itibaren ise 2-3 aylık aralıklarla düzenli olarak bir araya gelen gelen dönemin meclis üyelerinin bu yıl ki iftar programına 2009-2014 yılı meclis üyeleri arasında yer alan şimdiki Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin Aydın Bilsel, Rize’deki programlarından dolayı katılamadı.

rize-eski-il-genel-meclis-uyeleri-geleneksel-iftarda-bulustu-(6).jpgrize-eski-il-genel-meclis-uyeleri-geleneksel-iftarda-bulustu-(2).jpgrize-eski-il-genel-meclis-uyeleri-geleneksel-iftarda-bulustu-(1).jpgrize-eski-il-genel-meclis-uyeleri-geleneksel-iftarda-bulustu-(3).jpgrize-eski-il-genel-meclis-uyeleri-geleneksel-iftarda-bulustu-(4).jpgrize-eski-il-genel-meclis-uyeleri-geleneksel-iftarda-bulustu-(5).jpgrize-eski-il-genel-meclis-uyeleri-geleneksel-iftarda-bulustu-(7).jpgrize-eski-il-genel-meclis-uyeleri-geleneksel-iftarda-bulustu-(8).jpgrize-eski-il-genel-meclis-uyeleri-geleneksel-iftarda-bulustu-(10)-001.jpgrize-eski-il-genel-meclis-uyeleri-geleneksel-iftarda-bulustu-(9).jpg