Rize Eski Milletvekili Kart’tan Merkez İlçe Başkanı Alim’e Tebrik Ziyareti

Rize Eski Milletvekili Kart’tan Merkez İlçe Başkanı Alim’e Tebrik Ziyareti
22.Dönem AK Parti Rize Milletvekili Abdülkadir Kart, 6.Olağan kongrede AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı seçilen İshak Alim’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim,  6.Olağan kongre sonrası ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. İlçe Başkanı Alim, 22.Dönem AK Parti Rize Milletvekili Abdülkadir Kart, geçmiş dönemlerde İl Başkan yardımcılığı görevi üstlenmiş Davut Birben ve beraberindekileri makamında ağırladı. Gerçekleşen ziyarette Abdülkadir Kart ve beraberindekiler yeni yönetimle tek tek tanışarak, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Rize Eski Milletvekili Abdülkadir Kart; “Çok büyük fedakârlıkla devraldığınız İlçe Başkanlığınız ve yeni yönetiminizin genelde Türkiye’ye özelde ise bölgemize, Rize’mize hayırlı olmasını dilerim. 2019 Türkiye için çok önemli bir dönemeç. Bu süreci en iyi şekilde yürütmek tüm Türkiye için çok fazla önem arz etmekte tabii Rize’miz için de aynı şekilde. Oluşturmuş olduğunuz ekibe baktığımda genç dinamik bir kadro ile yola çıkmışsınız. Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır. Bu kadro ile gönülleri feth ederek, halkımızla iç içe hayırlı hizmetler yapmanızı dilerim. Tüm dünya mazlumlarının derdiyle dertlenen yedi düvele karşı ‘Dünya beşten büyüktür’ diyen, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın baba ocağında siyaset yapmanın sorumluluğu çok daha fazladır. Sizin bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğinize güvenimiz tamdır. Bizler her zaman bu kutlu yolculuğunuzda sizlerin yanında olacağız. Ortak paydamız Rize olduğu için bölgemiz için yapılacak her hizmetin her adımın takipçisiyiz. Ülkemize ve milletimize hizmet yolunda kurulan partimizin çalışmalarında Cenab-ı Hakk yar ve yardımcınız olsun” dedi.

22.donem-ak-parti-rize-milletvekili-abdulkadir-kart,-6.olagan-kongrede-ak-parti-rize-merkez-ilce-baskani-secilen-ishak-alim’e-hayirli-olsun-ziyaretinde-bulundu.-1.jpg