Rize, Evladı Bakan İpek ile Çadırda Bayramlaştı

Rize, Evladı Bakan İpek ile Çadırda Bayramlaştı
Rize'de kurban bayramı genel bayramlaşma programı Cumhuriyet Meydanında kurulan bayram çadırında gerçekleşti. Bayramlaşma programına Adalet Bakanı Kenan İpek de katıldı.

Rize Valiliği tarafından düzenlenen Rize Belediyesi tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan bayram çadırında vatandaşlarla protokol bayramlaştı. Bayramlaşma programına katılan Rizeli Bakan Kenan İpek, daha sonra hemşehrileriyle sohbette bulundu.

Bayramlaşma törenine Adalet Bakanı Kenan İpek ve Rize Valisi Ersin Yazıcı’nın yanı sıra  AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak, Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Hakan Yağız, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Avcı, bayramlaşmaya katılan MHP MKYK Üyesi ve Rize Milletvekili Adayı O.Cem Kazmaz ile MHP İl Başkanı Serkan Birben ile bayramlaştıktan sonra ikiliye protokol tarafında yer almaları yönünde davette bulundu. Birben davete iştirak ederken, Kazmaz ise alanda bulunanlarla bayramlaşmayı tercih etti.

Bayramlaşma programına ayrıca, 7 Haziran seçimlerinde CHP’den Rize Milletvekili Adayı olan Kenan Bıyık ile Doğru Yol Partisi Rize Eski İl Başkanı Köksal Toptan da katılım gösterdi.

Bayramlaşma töreni boyunca katılanlara pilav ve kavurma ikram edildi.

Program sonuna Bakan İpek, burada yaptığı açıklamada, bayramı hemşehrileriyle Rize'de geçirmek istediğini belirterek, bayramların dayanışma günleri olduğunu belirtti.

İpek, bayramlaşma töreninin ardından Devlet Hastanesi Genel Cerrahi ve Çocuk Servisi'nde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Cumhuriyet Polis Karakolu ve Garnizon Komutanlığını da ziyaret eden İpek, bayramda görevi başında olan güvenlik güçlerine başarı diledi.

rizede-bayramlasma.jpg