Rize Finale Nasıl Gider?

Rize Finale Nasıl Gider?
Evet, mucize diyoruz çünkü Çaykur Rizespor'un önündeki tek engel ilk maçtaki 3-1′lik yenilgi değil. İşte Çaykur Rizespor'un nasıl tur atlayacağı ile diğer detaylar:

Takımın form durumu, Teknik Direktör Giray Bulak'ın yanlış oyuncu tercihleri, Adana'da alınan farklı mağlubiyet, rövanş maçının oynanacağı Rize'de alınan başarısız sonuçlar ve alınan seyirci cezası... Sıkıntıların tavan yaptığı Çaykur Rizespor'da tüm bunlara rağmen salı günü Adanaspor karşısında tur atlamak ve finale yükselmek hedefleniyor.

NASIL TUR ATLARIZ?

Çaykur Rizespor'un Adanaspor karşısında turu geçebilmesi için 2-0 veya 3 farklı skorla kazanması gerekiyor. Bu sonucun haricindeki 2 farklı Çaykur Rizespor galibiyetlerinde ise (4-2, 5-3, 6-4 gibi) temsilcimiz kupaya veda edecek. 3-1'de ise maç uzatmaya gidecek. Uzatmada eşitlik bozulmazsa finale çıkan takım seri penaltı atışları sonrası belli olacak.

TRT 1'DEN CANLI

Çaykur Rizespor - Adanaspor play-off rövanş maçı 22 Mayıs 2012 Salı günü 18.30'da Rize Yeni Şehir stadı'nda oynanacak ve karşılaşma TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.Karşılaşmayı Yunus Yıldırım yönetecek.

CEZA ERTELEMESİ YOK ADANA MAÇINI YALNIZ ONLAR İZLEYECEK

Öte yandan haber muhabirimizin Cuma günü mesai saati sona ermek üzereyken TFF yetkilileriyle yaptığı telefon görüşmesinde, Çaykur Rizespor'un Adanaspor karşısında seyircisiz oynama cezasında ceza ertelemesi olmadığı ve bu karşılaşmayı sadece bayan taraftarlar ile 12 yaş altı çocukların izleyebileceği öğrenildi.

KASIMPAŞA KONYA'DA AVANTAJ YAKALADI

Play-off'un diğer eşleşmesinde ise Kasımpaşa A.Ş. deplasmanda Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. Bu maçın rövanşı ise 23 Mayıs Çarşamba günü Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak. Maçı Bülent Yıldırım yönetecek.

Final 27 Mayıs Pazar günü yapılacak

Bu müsabakalarda galip gelen takımlar tarafsız sahada tek maç eleme usulünde final müsabakası yapacak. 27 Mayıs Pazar akşamı oynanacak finali kazanan kulüp, Spor Toto Süper Lig'e yükselecek.

İLGİLİ HABERİMİZ

Ç. Rize'den Erteleme Talebi