Rize Futboluna Katkı İçin Bir Araya Geliyorlar

Rize Futboluna Katkı İçin Bir Araya Geliyorlar
Rizeli spor adamları ve teknik direktörler, Rize futbolunun gelişimine katkı sunmak için bir araya gelmeye devam ediyor.

Rizeli spor adamları ve teknik direktörleri Osman Öksüz, Mustafa Kalafatoğlu, Kadir Kar, Abdullah Kalafatoğlu, Önder Demir, Kılıçarslan Kopuz ve İsmet Satır kentte futbolun gelişimine katkı sunmak için bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunuyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde bir heyetle birlikte Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut ile bir araya gelen spor adamları ve teknik direktörler, futbol kulüpleriyle de bir araya geleceklerini ve Rize’de futbolun gelişimine katkı sunmak için görüş ve önerileri alıp değerlendirmeye bulunmaya devam edeceklerini ifade etti.

Spor adamları ve teknik direktörlerden oluşan heyet, olay53 haber portalımızı da ziyaret ederek çalışmalarında destek istedi.

rizeli-spor-adamlari-ile-teknik-direktorlerden-olusan-heyet-olay53-haber-portalimizi-ziyaret-ederek-calismalarinda-destek-istedi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum