Rize Garnizon Komutanı Albay Helvacı Rize’ye Veda Ediyor

Rize Garnizon Komutanı Albay Helvacı Rize’ye Veda Ediyor
Rize Garnizon Komutanı ve Rize Askerlik Şubesi Başkanı Personel Albay H. Rahmi Helvacı’nın tayini Adana’nın Seyhan ilçesine çıktı.

Rize Garnizon Komutanı ve Rize Askerlik Şubesi Başkanı Personel Albay Hüseyin Rahmi Helvacı’nın tayini Adana’nın Seyhan İlçe Askerlik Şubesi Başkanlığına çıktı. 

5 yıldır Rize’de Askerlik Şubesi Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren ve geçtiğimiz yıl Jandarma Genel Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığının İçişleri Bakanlığı'na bağlanmasıyla Rize Garnizon Komutanlığı görevine de getirilen Albay Hüseyin Rahmi Helvacı’nın Ağustos ayı ortasında Rize’ye veda ederek yeni görev yerine gideceği öğrenildi.

Albay Helvacı, Garnizon Komutanlığı görevini de Askerlik Şubesi Başkanlığı binasında sürdürüyordu.

Komutan Helvacı’nın yerine Rize Garnizon Komutanlığı ile Askerlik Şubesi Başkanlığına Gaziantep’in Islahiye İlçesi Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Mustafa Sarıkaya’nın atandığı bilgisine ulaşıldı.

huseyin-rahmi-helvaci-rize-garnizon-komutani-ve-rize-askerlik-sube-baskani.jpgrizede-afrin-sehitleri-anisina-hatira-ormani-olusturuldu-(9)-001.jpghuseyin-rahmi-helvaci-rize-askerlik-subesi-baskani-ve-garnizon-komutani.jpg