Rize Genç Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası Başladı

Rize Genç Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası Başladı
Rize’de düzenlenen Kulüplerarası Genç Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası 11 takımın katılımı ile başladı.

Hentbol Federasyonu'nun 2014 yılı faaliyet programı çerçevesinde Rize’de düzenlenen Kulüplerarası Genç Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası 11 takımın katılımı ile başladı.

20-25 Mayıs 2014 Tarihlerinde İyidere Spor Salonu'nda yapılan şampiyonaya İstanbul Cent Koleji, Ankara Maliye Milli Piyango, İstanbul Beşiktaş, Bursa Nilüfer Belediyesi, Mardin Matrgenç, Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Rize Karadeniz, Malatya Türkiyem, Zonguldak Sanat Teknik Lisesi ve Samsun Tekkeköy spor kulüpleri katıldı.

rize-genc-erkekler-hentbol-turkiye-sampiyonasi-basladi-1.jpg

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, yaptığı açıklamasında, "Türkiye’nin her yerinde bu tür faaliyetlerin yapılıyor ancak Rize'nin bu anlamda bir cazibe merkezi oldu, özellikle Spor kamuoyu ile el ele vererek Rize’yi bir spor şehri yapma noktasında önemli adımlar atıyoruz Önümüzdeki yıllarda İlimiz hem tesisleşme hem de sportif faaliyetler anlamında çıtayı daha da yükselecek İlimizde gerçekleştirdiğimiz Genç Erkekler Türkiye Hentbol Şampiyonası'na il dışından gelen 11 takımı ağırlamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Müsabakaların dostluk, centilmenlik ve saygı içerinde geçmesini arzu ederek tüm takımlara başarılar diliyorum. Turnuvada emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

rize-genc-erkekler-hentbol-turkiye-sampiyonasi-basladi-5.jpg

rize-genc-erkekler-hentbol-turkiye-sampiyonasi-basladi2.jpg

rize-genc-erkekler-hentbol-turkiye-sampiyonasi-basladi-3.jpg

rize-genc-erkekler-hentbol-turkiye-sampiyonasi-basladi-5.20140521124945.jpg