Rize Genç Memur-Sen'den Hatim Programına Davet

Rize Genç Memur-Sen'den Hatim Programına Davet
Genç Memur-Sen, Türkiye genelinde Pazar günü İkindi namazından sonra Şubat ayında vefat eden kanaat önderlerinin ve terör olayları sonucunda şehadet şerbeti içerek şehid olan güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımız için hatim programı düzenliyor.

Memur-Sen Konfederasyonu gençlik hareketi olan Genç Memur-Sen, Türkiye genelinde İkindi namazından sonra Şubat ayında vefat eden kanaat önderlerinin ve terör olayları sonucunda şehadet şerbeti içerek şehid olan güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımız için hatim programı düzenliyor. Rize Genç-Memur-sen olarak 28 Şubat 2016 Pazar günü saat   13.45’te Merkez Şeyh Camisinde başlayacak olan program, ikindi namazının ardından yapılacak olan hatim duası ile sonra erecek.

Rize Genç Memur-Sen Başkanı Hüsamettin Demircan, yaptığı açıklamada, “Bu ülkenin ve gönül coğrafyamızın katma değerine değer katan değerli mütefekkirlerin ve aksiyon adamlarının, dava adamalarının ümmetin derdini dert edinmiş değerli büyüklerimizin aramızdan ayrılması, ve  son zamanlarda meydana gelen terör olayları sonucunda bu ülkenin birliği için, ezanı ve bayrağı için şehit olan aziz şehitlerimiz  için  Genç Memur-Sen genel merkezi tarafından şubat ayı şehadet  ayı ilan edilmiştir” dedi.

Demircan, “Bu Ayda Şehadetlerinin Yıl Dönümü Olan Mahmud Esad Coşan  Hocama, Ümetin değerli mütefekkiri düşünürü Malcom X’e, Hasan El Benna’ya, Milli Görüşün lideri Necmettin  Erbakan hocama, hafta içerisinde vefat eden Mehmet Kırkıncı hocama ve Said Özdemir hocama, daha  adını anmadığımız  değerli mütefekkirlerimize Allahtan rahmet ve mağfiret diliyoruz. Milletimizin değerlerinin, birlik ve dirliğinin muhafazası için şehit olan Güvenlik güçlerimize Allahtan rahmet ve mağfiret diliyoruz” diye belirtti.

Bir kere daha aziz şehitlerimizi minnetle andıklarını söyleyen Demircan, şunları kaydetti:
“Buradan ilim irfan ve hikmet yolundaki şuurlu gençliğe sesleniyoruz. Bu sorumluk duygusuyla bugün tüm Türkiye’de şehadet şerbetini içen tüm şehitlerimiz için “Şuurlu Gençlik Şehadetlerine Eşlik Ediyor” ve tüm şehitlerimiz için okutulan Yasinleri ve hatimleri onların güzel ruhlarına hediye ediyoruz”
 
Demircan, “Rize Genç-Memur-sen olarak 28 Şubat 2016 Pazar günü saat  13.45’te Merkez Şeyh Camisinde başlayacak olan program, ikindi namazının ardından yapılacak olan hatim duası ile sonra erecek. Tüm hemşerilerimizi hatim duasına davet ediyoruz” dedi.