Rize Genç MÜSİAD'da Başkan ve Yönetimi Belli Oldu

Rize Genç MÜSİAD'da Başkan ve Yönetimi Belli Oldu
Rize Genç MÜSİAD’ın 9. Dönem Başkanlığına Emre Soykan seçilirken, Soykan'ın yönetim listesi de belli oldu.

Rize MÜSİAD Gençlik Kurulu (Genç MÜSİAD) 13. Olağan Genel Kurul Toplantısını MÜSİAD Şube Merkezinde gerçekleştirdi. Genel Kurul Sonrası Genç MÜSİAD Başkanlığına Emre Soykan seçildi.

Genel Kurul’a Rize MÜSİAD Başkanı Recep Taylan, Rize MÜSİAD Kurucu Başkanı Yılmaz Çoruh, Rize MÜSİAD 3. Dönem Başkanı Cem Temizel, Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin, Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, MÜSİAD ve Genç MÜSİAD’lılar katıldı.

genel-kurul-3.jpg

Genel Kurul Toplantısının açılış konuşmasını yapan Rize Genç MÜSİAD’ın yeni Başkanı Emre Soykan, “Genç MÜSİAD’ımız yapmış olduğu proje ve çalışmalarla gençliğimizin ve ülkemizin hem bugününü hem de yarınlarına aydınlatıcı rol üstlenmektedir. Bu gurur ve onurla almış olduğumuz bu bayrağı, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte inancımızdan, doğruluktan, değerlerimizden sapmadan hizmet bayrağını en yukarılara taşıma gayreti içerisinde olacağız. Rize Genç MÜSİAD’ımızın Genel Kurulunun iş dünyasına ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını dilerim. Çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri yalnız bırakmayan ve her zaman yanımızda olan tecrübeleriyle bizlere yol gösteren, destek veren MÜSİAD Rize Başkanımız Recep Taylan, Genç MÜSİAD’dan Sorumlu MÜSİAD Rize Yönetim Kurulu Üyesi Talha Küçükvar ve Rize Genç MÜSİAD’ın kadim başkanlarına teşekkür ederim. Son söz olarak, Genç MÜSİAD'da Üstat Necip Fazıl'ın söylediği gibi dev eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışacağız.” şeklinde konuştu.

baskan-emre-soykan.jpg

Türkiye’nin Dünyadaki Gözü MÜSİAD’dır MÜSİAD’ın Geleceği Genç MÜSİAD’dır

MÜSİAD Rize Başkanı Recep Taylan, genel kuruldaki konuşmasında, “11.000’i aşan üyesi ile MÜSİAD, 60.000’e yakın işletmeyi temsil eden ve yaklaşık 1.600.000 kişiye istihdam sağlamaktadır. MÜSİAD yurt içinde 86 irtibat noktası, yurt dışında 78 farklı ülkede toplamda 208 nokta ile hizmet veren Türkiye’nin en büyük Sivil Toplum Kuruluşudur. MÜSİAD’ımız Dünyada Türkiye’nin gözü, kulağıdır. Bu konumumuz Ülkemizin Dünyada söz sahibi olabilmesi için bizlere ağır sorumluluklar yüklemektedir. Tasarruf üzerine kurulan bir sistem içerisinde çok üretmemiz, çok çalışmamız gerekmektedir. Bu hedeflerimize ulaşabilmek için, Genç MÜSİAD bizim en büyük insan kaynağımızdır. MÜSİAD’ı yönetecek gençlerin yetişmesi ve abilerinin yerini almaları için Genç MÜSİAD'da görev alan kardeşlerimizin hepsinin MÜSİAD'da görev almalarını gönülden diliyoruz. Türkiye’nin Dünyadaki Gözü MÜSİAD, MÜSİAD’ın Geleceği Genç MÜSİAD’dır.” dedi.

kursu1-recep-taylan.jpg

Genel Kurul Programı, görev süresi dolan yönetim kurulu üyelerine plaket takdimi ve yeni üyelere rozet töreni sonrası son buldu.

Rize Genç MÜSİAD’ın 9. Dönem Başkanı olan Emre Soykan’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Halit Turgut, Mustafa Gültekin, Tuğrul Koç, Ercan Gavuzoğlu, Berat Denizci, Mustafa Kurt, Enes Karavin ve Bayram Şanda.

genel-kurul-1.jpggenel-kurul-2.jpgkursu2-rahmi-metin.jpgkursu3-guven-aksoy.jpgplaket-tuncay-kilic.jpgplaket-mehmet-firat.jpgplaket-baris-temizel.jpgplaket--yakup-besikci.jpgplaket-enes-karavin-001.jpgplaket-ozal-turut-001.jpgyeni-uye-rozet-2-001.jpgyeni-uye-rozet-001.jpgyonetim-002.jpgyonetim-2.jpg