Rize Gençlik Merkezi Gönüllülerinden Evliliklerinde Yarım Asrı Deviren Öğretmenlere “Çaya Geliyoruz” Projesi

Rize Gençlik Merkezi Gönüllülerinden Evliliklerinde Yarım Asrı Deviren Öğretmenlere “Çaya Geliyoruz” Projesi
Rize Gençlik Merkezi Gönüllüleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla “Çaya Geliyoruz” Projesi kapsamında evliliklerinde 50 yılı dolduran emekli öğretmenlere yönelik ziyaretler gerçekleştirmeye başladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü müsabetiyle Rize Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri ve gönüllü gençler, evlilik hayatlarında 50. yıl dönümlerini kutlayan emekli öğretmenlere yönelik ziyaretler başlattı. Bu kapsamda ilk olarak Karahasanoğlu  Ailesini ziyaret eden Rize Gençlik Merkezi Gönüllüleri, Emekli Öğretmen Süheyla Karahasanoğlu ve eşi emekli öğretmen Atilla Karahasanoğlu’nun misafiri oldu.

rize-genclik-merkezi-gonullulerinden-evliliklerinde-yarim-asri-deviren-ogretmenlere-“caya-geliyoruz”-projesi-(4).jpg

Gençlere, meslek hayatından tecrübelerini aktaran Süheyla Öğretmen, Rize’nin ilk elektrik mühendisinin kendi öğrencisi olduğunu belirtti. Emekli bir öğretmen olarak bir değil binlerce çocuğu olduğunu kaydeden Süheyla Öüretmen, “Allah onların eksikliğini yaşatmasın” diye konuşurken; Edebiyat Öğretmenliğinden emekli olan eşi Atilla Öğretmen ise “Bir hobiniz olsun gençler, asıl işinizi yaparken size nefes aldıracak bir hobi ama asla hobiniz size para kazandırmasın o zaman işe dönüşür” diyerek gençlere tavsiyede bulundu.

Gençlerin 50.yıl dönümünüz kutlu olsun sözleri üzerine ise 50 yılı nasıl devirdiklerinin manifestosunu açıklayan Karahasanoğlu çifti; “Birimiz sinirliyken diğeri susarak” dedi.

Ziyaret programı hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

rize-genclik-merkezi-gonullulerinden-evliliklerinde-yarim-asri-deviren-ogretmenlere-“caya-geliyoruz”-projesi-(3).jpgrize-genclik-merkezi-gonullulerinden-evliliklerinde-yarim-asri-deviren-ogretmenlere-“caya-geliyoruz”-projesi-(2).jpgrize-genclik-merkezi-gonullulerinden-evliliklerinde-yarim-asri-deviren-ogretmenlere-“caya-geliyoruz”-projesi-(1).jpgrize-genclik-merkezi-gonullulerinden-evliliklerinde-yarim-asri-deviren-ogretmenlere-“caya-geliyoruz”-projesi-(5).jpg

rize-genclik-merkezi-gonullulerinden-evliliklerinde-yarim-asri-deviren-ogretmenlere-“caya-geliyoruz”-projesi-(6).jpg