Rize Gençlik Merkezi Yıldızları Topladı

Rize Gençlik Merkezi Yıldızları Topladı
Rize Gençlik Merkezi, 2 yıl içerisinde 3.üncü kez en başarılı gençlik merkezi seçilerek Türkiye’de bir ilke imza attı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından, 280’e yakın Gençlik Merkezinin yaptığı çalışmaların her ay değerlendirilmesi sonucunda Rize Gençlik Merkezi 2 yıl içerisinde 3.üncü kez en başarılı ayın gençlik merkezi seçilerek Türkiye’de bir ilki başardı.

2016 yılının Mayıs ve Eylül ayları 1.si olan Rize Gençlik Merkezi, 2017 yılının Kasım ayında yaptığı çalışmalar ile yine 1.ci seçilerek ödülünü Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Özekinci’nin elinden aldı.

rize-genclik-merkezi-yildizlari-topladi-1.jpg

Üçüncü kez ayın gençlik merkezi seçilerek bir ilke sahip olan Rize Gençlik Merkezi bu mutlu gururu Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Gençlik Merkezi Müdürü Yasin Çakmakçı ile birlikte Gençlik merkezi çalışanları, liderleri, eğitmenleri ve bu başarıda emeği geçenler ile bir arada kutladılar.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik yaptığı açıklamada, “Yıl boyunca yaptıkları çalışmalar, projeler, faaliyetler ile göz dolduran Rize Gençlik Merkezimiz yine bir ilke imza atarak Türkiye’de üçüncü kez ayın gençlik merkezi olan tek merkez oldu. Rize Gençlik Merkezimizin çalışanlarının, eğiticilerinin, gönüllü gençlerimizin gayretli ve özverili çalışmaları ile 81 ilde Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı 280’e yakın Gençlik Merkezi arasında bu başarıyı elde edilmesi bizleri çok mutlu etmiştir. Tüm emek verenlerimizle birlikte gayemiz Allah Rızasıdır, bütün amacımız İmanlı, Vatanına, Milletine hizmet edinme desturunda gençler ve nesiller yetiştirmektir Bu gayret içersinde bizlerden desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a, Valimiz Erdoğan Bektaş’a, Milletvekillerimize, Kamu kurum ve kuruluşlarımıza Sivil toplum örgütlerimize ve emeği geçen herkese kurumum ve Rize gençliği adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Tüm etkinliklerin ücretsiz olduğu Rize Gençlik Merkezinin 12-29 yaş grubunda 13.000 üyesi bulunuyor.

rize-genclik-merkezi-yildizlari-topladi-2.jpg