Rize Gençlik Merkezi‘nden Halep İçin Yardım Kampanyası

Rize Gençlik Merkezi‘nden Halep İçin Yardım Kampanyası
Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yer alan Rize Gençlik Merkezi, Halep için “İnsanlık Ölüyor! Halep İçin Yardım Elini Uzat” yardım kampanyası başlattı.

Rize Gençlik Merkezi, uzun süreden beri Suriye'nin Halep kentinde yaşanan ve  insanlık tarihine utanç verici kara bir leke olacak insanlık dramının yaşam şartlarını iyice zorlaştırması ve dayanılmaz boyutlara ulaşması nedeniyle Halep'te yardıma muhtaç kardeşlerimize kardeş elini uzatmak için “İnsanlık Ölüyor! Halep İçin Yardım Elini Uzat” yardım kampanyası başlattı.

13 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecek yardım toplama kampanyasında 1. El Eşya (kıyafet ve ayakkabı) , kuru baklagiller, bebek bezi ve maması, battaniye, un, kömür ve temel ihtiyaç malzemesi toplanacak.

Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız  haftanın her günü 12.00 – 18.00 saatleri arasında yardımlarını Rize Merkezde Yardım Toplama Merkezi’nin bulunduğu Reşadiye Mahallesi Saraç Sokak (Zihni Derin İlköğretim Okulu Yanı) Yavuz Yapı Apartmanı Deposuna ulaştırabilirler. (İletişim telefonu ise 0544 903 05 00 – 0546 502 53 53)

rize-genclik-merkezi-‘nden-halep-icin-yardim-kampanyasi-1.jpg