Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Yıldız'dan Onur Demirci'ye Tebrik

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Yıldız'dan Onur Demirci'ye Tebrik
Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, Romanya’da düzenlenen Gençler ve U23 Avrupa Halter Şampiyonası’nda 2. Olarak Gümüş Madalya kazanan Milli takım sporcusu Onur Demirci’yi kutladı.

Romanya’nın Başkenti Bükreş’te düzenlenen Gençler ve U23 Avrupa Halter Şampiyonası’nda Genç Erkekler +109 kiloda yarışan Halter Milli Takımının Rizeli sporcusu Onur Demirci, koparmada 156 kilo ile bronz, silkmede 190 kilo ile gümüş, toplamda 346 kilo ile gümüş madalya kazanarak Avrupa 2.’si oldu

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, yayımladığı mesajla, elde ettiği başarı dolayısıyla Demirci’yi tebrik ederek, mesajında, “Romanya’da Ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Rizeli sporcumuz Onur’u göstermiş olduğu başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Bizlerin hedefi, yetenekleri keşfedip haltere yönlendirmek, güzel dereceler elde ederek çocukların ve ailelerinin geleceğini kurtarmak. Milli sporcumuz Onur Demirci, bunun en iyi örneklerinden bir tanesidir. Yaşamış olduğumuz bu haklı gurur için sporcumuza ve antrenörlerine teşekkürlerimizi sunuyorum “ifadelerini kullandı.

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.