Rize Gençlikspor Süper Lig Yolunda

Rize Gençlikspor Süper Lig Yolunda
Hentbol Erkekler 1. Lig play-off Yarı Final müsabakalarında mücadele edecek takımlar belli oldu.

Rize Gençlikspor Hentbol takımı, 1. Lig play-off Yarı Final müsabakalarında 1. grupta mücadele edecek.

19-21 Nisan 2014 tarihlerinde Ankara THF spor salonunda yapılacak olan 1. Lig Erkekler yarı final müsabakalarında normal sezonu 1-8. sıralarda tamamlayan takımlar dörderli 2 grup halinde mücadele edecek.

1. grupta Kayseri Rainbov Spor, Göztepe, Akçaabat Tütünspor, Rize Gençlikspor mücadele edecek olup 2. grupta ise Amasya Taşova YİBO, Konya Selçuklu Belediyesi, Anadolu Üniversitesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi karşılaşacak.

Rize Gençlikspor Hentbol Antrenörü Hüseyin Demirci yaptığı açıklamada, "2013 – 2014 sezonunda tamamı Rizeli sporculardan oluşan bir kadro kurduk. 1. Lig müsabakalarında özveriyle çalışarak play-off gurubuna kalmayı başardık. Bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Kulüp Yöneticilerimiz Kenan Yücel ve Cafer Küçükmıustafa‘ya ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik'e teşekkür ediyorum." dedi.

Gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar final grubuna yükselecek. Final maçları ise 28-30 Nisan 2014 tarihleri arasında Kastamonu Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

rize-genclikspor-hentbol-takimi-1.jpg