Rize Gençliksporlu Kopuz Halterde Tarih Yazdı Rize'ye İlk Madalyayı Kazandırdı

Rize Gençliksporlu Kopuz Halterde Tarih Yazdı Rize'ye İlk Madalyayı Kazandırdı
Yıldızlar ve 15 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası’nda Rize Gençliksporlu Müzeyyen Kopuz, Türkiye 3.’sü olarak halterde Rize'ye ilk madalyayı kazandırdı.

45 ilden 385 erkek ve 156 bayan olmak üzere toplam 541 sporcu katılımıyla yapılan Yıldızlar ve 15 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonasında Rize Gençliksporlu Müzeyyen Kopuz, Türkiye Üçüncüsü oldu. 

20 – 24 Temmuz tarihleri arasında Rize’de yapılmakta olan Yıldızlar ve 15 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonasının 3. Gününde Rize Gençlikspor Kulubünden Müzeyyen Kopuz, Rize spor tarihine geçerek Rize’ye halter sporunda ilk madalyayı kazandırdı. 58 kiloda mücadele eden Yıldız Sporcu Kopuz, koparmada 55 kg, silkmede 65 kg ve toplamda 120 kg’lik derecesiyle 3. Oldu ve 3.’lük madalyasını boynuna taktırmayı başardı.

muzeyyen-kopuz-turkiye-halter-sampiyonasinda-turkiye-3.’su-oldu-(2).jpgmuzeyyen-kopuz-turkiye-halter-sampiyonasinda-turkiye-3.’su-oldu-(3).jpgmuzeyyen-kopuz-turkiye-halter-sampiyonasinda-turkiye-3.’su-oldu-(1).jpgmuzeyyen-kopuz-turkiye-halter-sampiyonasinda-turkiye-3.’su-oldu-(4).jpg