Rize GS, FB ve BJK'den Oyuncu Almayacak

Rize GS, FB ve BJK'den Oyuncu Almayacak
Ç.Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 3 büyük takım olarakadlandırılan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan oyuncu transferi yapmayacaklarını açıkladı.

İkinci yarı hazırlıklarını Teknik Direktör Mustafa Denizli nezaretinde kendi tesislerinde sürdüren Ç.Rizespor, günü yaptığı tek çalışmayla tamamladı. Mustafa Denizli spor yazarı Selim Denizalp'e yaptığı açıklamada 3 büyük takımdan transfer yapmayacaklarını söyledi.

Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada yardımcı antrenörler Yusuf Şimşek, İbrahim Üzülmez, Stefano Morreno ve Kaleci Antrenörü Zafer Öğer de hazır bulundu. Fizik kondisyon ve ayak tenisi şeklinde geçen çalışmada tüm futbolcuların ve teknik ekibin hırslı ve neşeli oldukları gözlendi.

İdman sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Denizli, çalışma temposundan oldukça memnun olduğunu ve ufak tefek sakatlıkların da aktif dinlenme ile geçiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

“TRANSFER 3 TARAFLI BİR SORUN”

Ligin başlamasına kısa bir süre kaldığını hatırlatan Denizli, “Transferlerde kafamızda uygulamak istediğimiz düşünceleri gerçekleştiremedik. Bu süreci hızlandırmamız gerekiyor. 5-6 futbolcu transfer etmeyi planlamıştık. 5 futbolcu gitti, gelen ise 2 futbolcu var. En azından eski kadro sayısını yakalayabilirsek kendimizi şanslı hissedeceğiz. Sadece çaba sarf etmek yetmiyor. Transfer tek taraflı bir iş değil. En az 3 taraflı bir sorun.” dedi.

Zorlu bir ikinci yarının kendilerini beklediğini ifade eden Teknik Direktör Mustafa Denizli, Rize’deki çalışmalardan son derece memnun olduğunu söyleyerek, “İster Atatürk Stadında olsun ister tesislerde olsun çalışmalarımız iyi gidiyor. İlk maça kadar her türlü hazırlığımızı bitirmek istiyoruz. Aklımızda soru işaretleri kalmamalı, şunu yapamadık, bunu gerçekleştiremedik gibi durumlarla karşı karşıya kalmak istemiyoruz.” dedi.

rizespor-antrenmani.20130110195343.jpg

UCHE’Yİ YOK SAYIYORUM

Şanlıurfaspor maçında sakatlanarak ülkesine giden ve Afrika Şampiyonası için Nijerya Milli Takım aday kadrosuna katılan Uche Kalu’nun sakatlığının geçmediğini ve futbolcusunun Türkiye’ye gelerek tedavisinin İstanbul’da devam edeceğini söyleyen Denizli, “Düzelirse bizim için artı olacaktır ama hesaplarımın içinde maalesef Uche yok. İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşarak takıma dahil olur ve bize katkı sağlar” dedi.

İkinci yarının ilk maçı olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması için maçtan 2 gün önce Cuma günü Adana’ya geçip orada hazırlıklarını sürdürmeyi planladıklarını ancak hava şartları ve ulaşım problemleri nedeniyle 4 gün önce Gaziantep’de de kamp yapabileceklerini söyledi.

HAZIRLIK MAÇI YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORUM

“Hazırlık maçlarının olumlu sonuçlar verdiğine inanan bir teknik adam değilim” diyen Mustafa Denizli, “Benim için asıl çalışma, yakın ilişki içerisinde olduğum, futbolcularla birebir iletişim kurabildiğim kendi aramızdaki antrenmanlardan geçer. Bu bölgeden her hangi bir takımla hazırlık maçı yapmamız bizi buradaki tempomuzdan daha fazla yoramaz” diyerek bu sorunu kendi içlerinde çözdüklerini ve hazırlık maçı yapmayı düşünmediklerini ifade etti.

EZE’Yİ DÜŞÜNMÜYORUM

Sezon öncesinde Uche Kalu ile birlikte gelen Eze Vincent’in beklediği çizgide olmadığını söyleyen Denizli, “Bana verilen bilgiler ve raporlar doğrultusunda kendisini takibe aldım ancak beklediğim çizgide değil” dedi.

Son olarak ekibine Kaleci Antrenörü Zafer Öğer’in katıldığını hatırlatan Denizli, Öğer’in annesinin rahatsızlığından dolayı aralarına geç katıldığını söyleyerek, teknik anlamda başka birine ihtiyaç duymadıklarını, ancak idari anlamda menajer değil de çalışma programlarına yardımcı olacak bir ismi düşündüklerini belirtti.

rizespor-antrenmani-1.20130110195405.jpg

ÜÇ BÜYÜKLERDEN TRANSFER YOK

Son olarak Mustafa Denizli, kamuoyunda yazılan isimlerin gündemlerinde olmadığını bir kez daha hatırlatarak, üç büyüklerden transfer yapmayacaklarını söyledi ve Denizlispor’un sol bek oynayan genç oyuncusu Oğuzhan Berber’in gündemlerinde olduğunu ve alınması halinde kendilerine yarar sağlayabileceğini söyleyerek bir iki gün içinde yeni bir ismin imza atacağını belirtti.

Haber: Selim Denizalp