Rize Halkı Yönetimden Rahatsız mı?

Rize Halkı Yönetimden Rahatsız mı?
Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu Hal ve Sanayi esnafını ziyaret ederek dertlerini dinledi.

“Sanayi ve hal esnafına bir dokunup bin ah işittiklerini, insanların yönetim tarzından çok rahatsız olduklarını” belirten Bekaroğlu, “Rize’de nereye dokunursak, ‘bir dokun bin ah işit’ misali herkes dert yanıyor. Sanayide ki arkadaşlarımızında çok derdi var. Herşeyden önce, Rize’nin yönetim tarzı ile derdi var. Rizeli, bu yönetim tarafından çok ezildiğini söylüyor.  Az iş yaptılar, çok iş yaptılar bir tarafa insanlar, bize hakaret ettiler, bizi ezdiler diyor. Biz baştan beri söylüyoruz; biz insan öncelikli bir belediye hayata geçireceğiz” dedi.

11.20140218115904.jpg

“Rize halkı: Yöneticiler bize insan gibi davranmadılar, hakaret ettiler”

Seçilen insanların hizmet etmek için seçildiklerini, kral gibi davranmamaları gerektiğini ifade eden Bekaroğlu, “Önce insan diyoruz, herkese eşit olacağız. Seçilen insanlar kral olmayacak, olmamalı. Seçilen insanlar bu ülkeye hizmet ediyorlar, etmeliler. Bugün sanayi ve hal ziyaretimizden aldığım mesaj;  sanayi ve hal temiz olsun, hurdalar kaldırılsın gibi bir çok talepleri var insanların. Ama bundan ötede, bize insan gibi davranılsın. Seçilenler büyüklenerek, kibirle gezmesinler, insan gibi davransınlar. Bugün hal ve sanayi ziyaretimizde bunlardan dert yandı insanlar” şeklinde konuştu.