Rize Havalimanı İhale İlanı Yayınlandı

Rize Havalimanı İhale İlanı Yayınlandı
Rize Havalimanı altyapı inşaatı yapım işinin KİK’in 20. Maddesine göre ihale usulü ile yapılacağına dair ihale ilanı yayımlandı. Rize Havalimanı inşaatının tamamlanma süresi yaklaşık 5 yıl olarak belirlendi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın Rize Havalimanı yapılacak Pazar ilçesindeki alanda yaptığı incelemeler sırasında 4 yılda bitirmeyi hedefliyoruz dediği Rize Havalimanı inşaatının tamamlanma süresi olarak ise 4 yıl 11 ay 10 gün (1800 takvim günü) olarak belirlendi.

EKAP’ta yer alan bilgilere göre, Rize Artvin Havalimanı Altyapı İnşaatı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 20. maddesine göre ihale usulü ile ihale edilecek. İhale, 2 Kasım 2016 Çarşamba günü Saat: 10.00’da Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Zemin Kat Toplantı Salonu Ulaştırma Bakanlığı Sitesi ( D ) Blok Emek/Ankara’da yapılacak.

İhalenin niteliği, türü ve miktarı ile ilgili bilgilerde “Pist, Apron, Taksirut, Çevreyolu ve Emniyet Tel Örgüsü İnşaatı, Deniz Dolgusu ve Mendirek Yapılması, PAT Sahaları ile Çevre Aydınlatması İşleri ve Diğer Müteferrik İşler.” İfadelerine yer verilirken, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 15 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacağı ve işin süresinin yer tesliminden itibaren 1800 takvim günü olduğu kaydedildi.

rize-havalimani-altyapi-insaati-ihalesi-1.jpgrize-havalimani-altyapi-insaati-ihalesi--2.jpgrize-havalimani-altyapi-insaati-ihalesi-3.jpg