Rize Heyeti Memnun Kaldı

Rize Heyeti Memnun Kaldı
Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Rize’nin Düzceli Valisi Ersin Yazıcı'nın memleketine giden Vali Yazıcı başkanlığındaki Rize protokolü, geziden memnun kaldı.

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Düzce'ye giden Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ile RTSO Meclisinden oluşan heyet tüm günü Düzce'de geçirdi. Günün sonunda ise Rize heyetine yemek verildi. Samimi bir ortamda geçen yemekte konuşan Rize Valisi Ersin Yazıcı, "Düzce'de çok iyi ağırlandık. Olumlu görüşlerle Düzce'den ayrılıyoruz" dedi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın organize ettiği gezi programında Rize heyeti Valilik ile Düzce Belediyesi'ni ziyaret etti. Heyet daha sonra Düzce Organize Sanayi Bölgesindeki (OSB) bazı fabrikaları gezdi. 1. OSB Müdürü Selim Yirmibeşoğlu heyete OSB faaliyetleri hakkında sunum yaptı. Tüm günü inceleme gezisine ayıran heyete son olarak yemek verildi. Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başta olmak üzere Düzce protokolünün tüm üyelerinin katıldığı yemek samimi bir ortamda geçti. Yemek sonrasında bir konuşma yapan Rize Valisi Ersin Yazıcı, "Biz de sizleri Rize'de ağırlamak isteriz" ifadelerini kullandı. Rize heyetinin gezisini değerlendiren Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de heyeti ağırlamaktan memnunluk duyduklarını belirterek, "Bu tür geziler taraflar için çok olumludur. İkili ilişkilerin geliştirilmesi yatırım ve proje paylaşımlarına imkan veriyor. Bunun fırsata dönüştürülmesi gerekir" şeklinde konuştu.

rize-heyeti-duzcede-memnun-kaldi-1.jpg

rize-heyeti-duzcede-memnun-kaldi-2-001.jpg