Rize İdare Mahkemesi Başkanı Coduroğlu Hatay’a Atandı

Rize İdare Mahkemesi Başkanı Coduroğlu Hatay’a Atandı
Rize İdare Mahkemesi Başkanı Ergün Coduroğlu, HSK Kararnamesi ile Hatay İdare Mahkemesi Başkanlığına atanırken Rize’ye ise Mardin İdare Mahkemesi Üyesi Mustafa Semih Öztürk’ün ataması yapıldı.

Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi, Adli ve İdari Yargı 2023 Yılı Ana Kararnamelerine ilişkin çalışmaları bugün itibariyle tamamlayarak karara bağladı. Buna göre, Rize İdare Mahkemesi Başkanının da görev yeri değiştirildi. Rize İdare Mahkemesi Başkanı Ergün Coduroğlu Hatay İdare Mahkemesi Başkanlığına atanırken, Mardin İdare Mahkemesi Üyesi Mustafa Semih Öztürk Rize İdare Mahkemesi Başkanlığına atandı.

Kararname ile ayrıca, Rize İdare Mahkemesi Üyesi Hasan Bay Edirne İdare Mahkemesi Üyeliğine, İstanbul İdare Mahkemesi Üyesi İhsan Murat Uysal ise Rize İdare Mahkemesi Üyeliğine atandı.

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.