Rize İl Emniyet Müdürü Çakıcı'ya Tebrik Yağıyor

Rize İl Emniyet Müdürü Çakıcı'ya Tebrik Yağıyor
Rize İl Emniyet Müdürlüğü'nden Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına atanan İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı'ya tebrik yağıyor.

Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı'nın Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına atanması kentte büyük bir sevinçle hüznün aynı anda yaşanmasına neden oldu. 

Rize'nin ve Rize Emniyetinin Adem Babası olarak kentte her kesimin sevgi ve saygı duyduğu Adem Baba'nın Rize'den ayrılacak olması kenti büyük bir hüzne boğarken, Çakıcı'nın Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına atanması ise hüznün yerini sevince bıraktı.

Hüzün ve sevinç duygularının iç içe girdiği Rize'de Çakıcı'nın çok kısa süre içerisinde yeni görev yerine gidecek olması nedeniyle tebrik ziyaretleri de başladı.

Rize Garnizon Komutanı Jandarma Albay Semih Coşkun'un ziyarette bulunduğu Emniyet Müdürü Adem Çakıcı'nın telefonları tebrik ve hayırlı olsun dileğinde bulunmak için arayanlar nedeniyle susmazken, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse de İl Emniyet Müdürü Çakıcı'yı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyarette Çakıcı, iki kurumun etle tırnak gibi birbirinden ayrılmaz iki parça olduğunu ifade ederken, Köse ise kısa bir süre önce göreve başladığı Rize'de İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı ile birlikte çalışmaktan memnuniyet duyduğunu ve yeni görevinde başarılar dilediğini kaydetti.

adem-cakici-ile-osman-kose.jpg