Rize İl Emniyet Müdürü Türesin, muhtarlarla asayiş ve güvenlik toplantısı düzenledi

Rize İl Emniyet Müdürü Türesin, muhtarlarla asayiş ve güvenlik toplantısı düzenledi
Rize İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, toplumun huzuru, kentin asayiş ve güvenlik konularını görüşmek amacıyla il merkezine bağlı mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Rize İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, kentte huzur ve güvenliğin devamının sağlanması için asayiş ve güvenlik konularında görüş alışverişinde bulunmak amacıyla il merkezindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

İl Emniyet Müdürü Türesin’in ev sahipliğinde Fener Polis Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa, Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Gökmen Genç, Rize Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan Kaya, 43 mahalle muhtarı, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı.

İl Emniyet Müdürü Türesin, Rize’nin huzur ve güvenliği için muhtarlarla işbirliğinin önemine vurgu yaptığı konuşmasında, muhtarların karşılaştıkları sorunları ivedilikle birimlere aktarması ile güvenlik güçlerinin daha etkin ve yerinde müdahalelerde bulunabileceğini kaydetti.

Rize’de genel asayiş sorunları ve trafik konusunda alınan tedbirler hakkında da bilgi veren Emniyet Müdürü Türesin, “Muhtarlarımızla iletişimimizin devamı ilimizin huzuru ile asayiş ve güvenliği açısından çok önemlidir. Huzur ve güvenliğimiz için gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Sorunların çözümü konusunda gerekli önlemleri almaya devam edeceğiz. Hep birlikte ilimizin huzuru için çaba sarf edeceğiz” diye konuştu.

Muhtarlar ise karşılaştıkları sorunları hem Emniyet Müdürü Türesin’e hem de şube müdürlerine birebir iletme fırsatı bulduklarını ifade ederek düzenlenen program dolayısıyla Emniyet Müdürü Türesin’e teşekkürlerini iletti.

rize-il-emniyet-muduru-murat-turesin-fener-polis-sosyal-tesislerindemahalle-muhtarlariyla-bir-araya-geldi-2.jpg

rize-il-emniyet-muduru-murat-turesin-fener-polis-sosyal-tesislerindemahalle-muhtarlariyla-bir-araya-geldi-4.jpg

rize-il-emniyet-muduru-murat-turesin-fener-polis-sosyal-tesislerindemahalle-muhtarlariyla-bir-araya-geldi-1.jpg

rize-il-emniyet-muduru-murat-turesin-fener-polis-sosyal-tesislerindemahalle-muhtarlariyla-bir-araya-geldi-3.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum