Rize İl Genel Meclisinden Vali Erdoğan Bektaş’a Tebrik Ziyareti

Rize İl Genel Meclisinden Vali Erdoğan Bektaş’a Tebrik Ziyareti
Rize İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, İl Genel Meclisi Üyeleri ile birlikte Rize Valisi Erdoğan Bektaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Son çıkan Valiler Kararnamesi ile Rize Valisi olarak atanan ve 17 Haziran 2016 tarihinde göreve başlayan Rize Valisi Erdoğan Bektaş, İl Genel Meclisi Başkanı ve beraberindeki İl Genel Meclisi Üyelerini makamında kabul etti. Ziyarete, ilçelerdeki arazi çalışmaları dolayısıyla bazı il genel meclisi üyeleri katılamadı.

İl Genel Meclisi olarak hizmetin en güzeli ve en kalitesini Rize’ye kazandırmak adına mücadele ettiklerini ifade eden Başkan Kazancı, “Bu kapsamda tarımdan turizme, sağlıktan spora kadar ilimizdeki bütün kamu, kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sizlerin de bölgemizin insanı olması hasebiyle insanımızın ve coğrafyamızın zor yapısını biliyor olmanız ve mevcut bilgi birikiminizle yapacağımız hizmetlerde bizlere büyük katkı sağlayacağınıza inanmaktayız. Bu doğrultuda desteklerinizi her daim bekliyor, bizim de her zaman meclis olarak yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu vesileyle şahsım ve İl Genel Meclisimiz adına yeni görevinizin sizlere ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

rize-il-genel-meclisinden-vali-erdogan-bektasa-ziyaret-(2).jpg

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Bektaş, Rize’nin birçok altyapı çalışmasının tamamlandığını görmek kendisini memnun ettiğini belirterek “Özellikle İl Genel Meclisinin sorumluluk alanında olan köylerdeki yolların beton ve asfalt kaplanması, içme suyu üniteleri ile sanat yapıları gibi birçok önemli çalışmalarda, zor coğrafya şartlarına rağmen önemli mesafe alınması büyük bir başarıdır. Bu başarıyı sağlayan başta meclis başkanımız olmak üzere meclis üyelerimizi ve tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum. Rize’mize daha iyi hizmet sunabilmek adına, önümüzdeki süreçte aynı başarıyı hep birlikte sürdüreceğimiz inancındayım.” dedi.

rize-il-genel-meclisinden-vali-erdogan-bektasa-ziyaret-(3).jpgrize-il-genel-meclisinden-vali-erdogan-bektasa-ziyaret-(1).jpg