Rize İl Hakem Kurulu Başkanı Yelkenci Oldu

Rize İl Hakem Kurulu Başkanı Yelkenci Oldu
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Rize İl Hakem Kurulu Başkanlığına Ecz. Gürsel Yelkenci’nin ataması yapıldı.

62 ilin Hakem Kurulu Başkanlığına atama gerçekleştirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanlığı tarafından yapılan atamalar kapsamında Rize İl Hakem Kurulu Başkanlığına Ecz. Gürsel Yelkenci atandı

Atamalarla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu’nun sitesinden yapılan açıklamada, “Merkez Hakem Kurulu tarafından sınav sonuçları açıklanan İl Hakem Kurullarının seçimleri Merkez Hakem Kurulu Talimatının ilgili maddelerine göre tamamlanarak belirlenmiştir. Psikoteknik testler, yazılı ve yorum kural sınavları, hakemlik kariyerleri ve öğrenim durumları dikkate alınarak yapılan puan sıralamasında 50 puan ve üzerinde puan alanlar kendi illeri arasında sıralama yapılarak en yüksek puanı alandan itibaren sıralanarak İl Hakem Kurulu Başkanları belirlenmiştir.

Atama yapılmayan iller için yeniden ilana çıkılarak müracaatlar alınacaktır.” ifadeleri kullanıldı.

turkiye-futbol-federasyonu-merkez-hakem-kurulu-tarafindan-rize-il-hakem-kurulu-baskanligina-ecz-gursel-yelkencinin-atamasi-yapildi.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum