Rize İl Milli Eğitim Müdürü Emen'den Okul Ziyaretleri

Rize İl Milli Eğitim Müdürü Emen'den Okul Ziyaretleri
Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, okul ziyaretlerinde bulunarak Kovid-19 kapsamında alınan önlemleri ve yüz yüze eğitim sürecini yerinde inceledi.

Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen beraberinde Şube Müdürü Fikret Solak ile birlikte okulları ziyaret ederek Kovid-19 kapsamında alınan önlemleri ve yüz yüze eğitim sürecini yerinde inceledi.

Çay İlkokulu, Çiftekavak Polis Amca İlkokulu, Boğaz Ortaokulu, Ömer Halaç İşitme Engelliler Okulları, Mahmut Celalettin İmam Hatip Ortaokuluna yapılan ziyarette okulların fiziki durumunu, yüz yüze eğitime yönelik alınan önlemleri değerlendiren İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, okullarda devam eden eğitim öğretim faaliyetlerini de gözlemledi.

Kovid-19 sebebiyle geçtiğimiz eğitim dönemine uzaktan eğitim yolu ile devam edilmesi nedeniyle okulların öğrencilere hasret kaldığını belirten Emen, okullarda yüz yüze eğitim süreci ile eğitime başlayan öğrencilerin, okullara canlılık kattığını söyledi. Bakanlığın aldığı tedbirlerle ve halkımızın alınan önlemlere uyması ile okullara tamamen dönebileceğimizi de sözlerine ekledi.

Okullarda alınan önlemlerden memnuniyetini dile getiren Emen, okul idarecileri ve personelle yapılan görüşmeler sonrasında ziyareti sonlandırdı.

engin-emen-okul-ziyaretleri-(1).jpgengin-emen-okul-ziyaretleri-(2).jpgengin-emen-okul-ziyaretleri-(3).jpgengin-emen-okul-ziyaretleri-(4).jpgengin-emen-okul-ziyaretleri-(5).jpgengin-emen-okul-ziyaretleri-(6).jpgengin-emen-okul-ziyaretleri-(7).jpgengin-emen-okul-ziyaretleri-(8).jpgengin-emen-okul-ziyaretleri-(9).jpgengin-emen-okul-ziyaretleri-(10).jpgengin-emen-okul-ziyaretleri-(11).jpgengin-emen-okul-ziyaretleri-(12).jpgengin-emen-okul-ziyaretleri-(13).jpgengin-emen-okul-ziyaretleri-(14).jpgengin-emen-okul-ziyaretleri-(15).jpgengin-emen-okul-ziyaretleri-(16).jpg