Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yılmaz'ın İlköğretim Haftası Mesajı

Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yılmaz'ın İlköğretim Haftası Mesajı
Rize İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz, İlköğretim Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz, 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte bir mesaj yayımladı. 

Yılmaz, yayınladığı mesajında,”Sevgili öğrencilerim, fedakâr meslektaşlarım ve değerli veliler; köklü yenilikler eşliğinde, yepyeni bir eğitim öğretim yılına başlamış bulunuyoruz. Sevinç ve coşkusunu hep birlikte paylaştığımız 2017–2018 eğitim öğretim yılının ülkemize, milletimize ve Rize’mize iyilikler, güzellikler ve başarılar getirmesini diliyorum.” dedi.

Öğrencilere seslenen Yılmaz, “Bu eğitim-öğretim yılında da yeteneklerinize ve isteklerinize göre yeni yeni başarılar tatmanızı arzularken; derslerinizde, sportif, sanatsal ve kültürel etkinliklerinizde sorumluluk sahibi olarak özenli ve sistemli çalışmayı kendinize ilke edininiz. Öğretmenleriniz ve arkadaşlarınızla sevgi, saygı temeline dayalı, hedefini belirlemiş, gayretli öğrenciler olarak başarılı bir öğretim yılı geçireceğinize inanıyor ve kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum.” diye konuştu.

Velilere de seslenen Yılmaz, “Çocuklarımızın yetişmesinde sizlerin katkısı çok büyüktür. Olumlu ve yönlendirici desteğinizle ve çocuklarınıza yapacağınız rehberlikle onların özgüvenlerinin artmasına katkı sağlayacaksınız. Bunları yaparken okul-aile işbirliği esasına dayalı olarak öğretmen ve okul yönetimi ile sürekli iletişim kuracağınıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı. 

Yönetici ve öğretmenlere de seslenen İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz, “İlk ilham, ana baba kucağından sonra okuldaki öğretmenin dilinden, vicdanından, terbiyesinden alınır” diyen Gazi Mustafa Kemal’in ifade ettiği gibi sizler, bu yönünüzle geleceğe hükmediyorsunuz. Bireylerin, toplumun ve insanlığın geleceği sizlerin diliyle, yüreğiyle ve özverisiyle şekilleniyor. Öğreniyor, yenileniyor, öğretiyor, örnek oluyor, her yönünüzle aydınlık yarınların mimarları olarak tarihe geçiyorsunuz.” şeklinde konuşarak, mesajına şu ifadelerle son verdi: “Bu duygu ve düşüncelerle 2017–2018 eğitim öğretim yılının başta öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere, velilerimiz için  sağlıklı,  mutlu,  huzurlu, başarılı geçmesini diliyor; tüm eğitim camiamızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”