Rize İl Müdürü Çelik, Raftingçileri Tebrik Etti

Rize İl Müdürü Çelik, Raftingçileri Tebrik Etti
Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Düzce’de yapılan 3. Ulusal Türkiye Rafting Şampiyonasında 9 derecenin 7’nin elde eden Rize takımlarını tebrik etti.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Düzce Cumayeri Dokuzdeğirmen Köyü’nde 18-20 Nisan tarihleri arasında yapılan 3. Ulusal Türkiye Rafting Şampiyonasında Bayanlarda ikinci olan Ardeşen Kaymakamlığı Spor Kulübü ile Büyük Erkekler Kategorisinde ilk üç dereceyi elde eden Extreme Türk Spor Kulübü, Çaykur Spor Kulübü ve Ardeşen Kaymakamlığı Spor Kulübü’nün yanı sıra Genç Erkekler Kategorisinde  de ilk üç dereceyi kazanan Çaykur Spor Kulübü, Rize Belediyesi U23 takımı ve Rize Belediyesi U19 takımını elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik etti.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, yaptığı açıklamada, “Rize ilini en iyi şekilde temsil eden sporcuları ve antrenörleri tebrik ediyorum. Alınan başarı Rafting sporunda Rize ilinin ne derecede başarılı ve iddialı olduğunun göstergesidir. Düzce’de elde edilen başarı bizlere sadece moral olmuştur. İnanıyorum ki bundan sonraki müsabakalarda da sporcularımız aynı performansı ortaya koyarak bir çok başarıya imza atacaklardır.“ diye konuştu.

İLGİLİ HABERİMİZ

Rizeli Sporcular Düzce'deki Rafting Şampiyonasına Damga Vurdu