Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreterlik Koltuğuna Kim Oturacak?

Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreterlik Koltuğuna Kim Oturacak?
Rize Vali Yardımcısı ve Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şefik Aygöl’ün 1. Derece Kadrolu Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne atanması dolayısıyla gözler Genel Sekreterliğe kimin atanacağına çevrildi.

Rize Vali Yardımcısı ve Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Güney'in Sinop ili Boyabat Kaymakamlığına atanmasının ardından Eylül 2014’te Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine atanan Rize Vali Yardımcısı Şefik Aygöl’ün de 1. Derece Kadrolu Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne atanması dolayısıyla Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine yeni bir isim atanacak.

Son iki Genel Sekreterin Vali Yardımcısı olduğu Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine yeniden bir vali yardımcısı atanmaması halinde ise koltuğa atanacak en güçlü isim olarak daha önce de ismi bu koltuk için gündeme gelen ancak ataması ertelenen ve daha sonra Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine Genel Sekreter Yardımcısı olarak atanan ve halen daha 2013’te atandığı bu görevini sürdüren Rize Aile ve Sosyal Politikalar Eski İl Müdürü Mehmet Nuri Gezmiş’in atanması bekleniyor.

sefik-aygol-rize-vali-yardimcisi-ve-rize-il-ozel-idare-genel-sekreteri.jpg