Rize İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Yıldız, İçişleri Bakanlığına Şube Müdürü Atandı

Rize İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Yıldız, İçişleri Bakanlığına Şube Müdürü Atandı
Rize İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Yaşar Yıldız, İller İdaresi Genel Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı.

Rize İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Yaşar Yıldız, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı.

5 yıldır Rize’de İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü olarak görev yapmakta olan ve yaklaşık 2 yıldır da İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Yıldız, Aralık ayı içerisinde Ankara’daki yeni görevine başlayacak.

Yıldız’dan boşalan İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğüne henüz atama yapılmazken, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü görevine aynı müdürlük görevlilerinden Yasemin Öksüz vekalet edecek.

rize-il-planlama-ve-koordinasyon-muduru-yasar-yildiz,-icisleri-bakanligi-iller-idaresi-genel-mudurlugune-sube-muduru-olarak-atandi-(2).jpgrize-il-planlama-ve-koordinasyon-muduru-yasar-yildiz,-icisleri-bakanligi-iller-idaresi-genel-mudurlugune-sube-muduru-olarak-atandi-(3).jpgrize-il-planlama-ve-koordinasyon-muduru-yasar-yildiz,-icisleri-bakanligi-iller-idaresi-genel-mudurlugune-sube-muduru-olarak-atandi-(4).jpgrize-il-planlama-ve-koordinasyon-muduru-yasar-yildiz,-icisleri-bakanligi-iller-idaresi-genel-mudurlugune-sube-muduru-olarak-atandi-(1).jpg