Rize İl Sağlık Müdürü Tepe, Anneannesini Ebediyete Uğurladı

Rize İl Sağlık Müdürü Tepe, Anneannesini Ebediyete Uğurladı
Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe’nin vefat eden anneannesi Naciye Bilgi, Gündoğdu’da ebediyete uğurlandı.

Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, yaklaşık bir ay içinde önce dedesini ardından anneannesini kaybetti. Geçtiğimiz ay dedesi Mehmet Bilgi‘yi Hakk’a uğurlayan Dr. Tepe, bugün de Bilgi’nin eşi anneannesi Naciye Bilgi’yi Hakk’a uğurladı. 

Merhume anneannenin cenaze namazı Gündoğdu Merkez Camii avlusunda Cuma Namazının ardından kılındı. İl Müdürü Dr. Tepe ile aile yakınları namaz öncesi ve sonrasında taziyeleri kabul etti.

rize-il-saglik-muduru-dr.-mustafa-tepe’nin-vefat-eden-anneannesi-naciye-bilgi,-gundogdu’da-ebediyete-ugurlandi-(1).jpg

Salarha Belediye Başkanı Hasan Kara, Çaykur Rizespor Kulubü Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri, sağlık teşkilatı çalışanları, STK temsilcileri, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze namazı sonrası Merhume Bilgi’nin naaşı Bozukkale Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedildi.

rize-il-saglik-muduru-dr.-mustafa-tepe’nin-vefat-eden-anneannesi-naciye-bilgi,-gundogdu’da-ebediyete-ugurlandi-(2).jpgrize-il-saglik-muduru-dr.-mustafa-tepe’nin-vefat-eden-anneannesi-naciye-bilgi,-gundogdu’da-ebediyete-ugurlandi-(3).jpgrize-il-saglik-muduru-dr.-mustafa-tepe’nin-vefat-eden-anneannesi-naciye-bilgi,-gundogdu’da-ebediyete-ugurlandi-(4).jpgrize-il-saglik-muduru-dr.-mustafa-tepe’nin-vefat-eden-anneannesi-naciye-bilgi,-gundogdu’da-ebediyete-ugurlandi-(5).jpgrize-il-saglik-muduru-dr.-mustafa-tepe’nin-vefat-eden-anneannesi-naciye-bilgi,-gundogdu’da-ebediyete-ugurlandi-(6).jpgrize-il-saglik-muduru-dr.-mustafa-tepe’nin-vefat-eden-anneannesi-naciye-bilgi,-gundogdu’da-ebediyete-ugurlandi-(7).jpgrize-il-saglik-muduru-dr.-mustafa-tepe’nin-vefat-eden-anneannesi-naciye-bilgi,-gundogdu’da-ebediyete-ugurlandi-(8).jpgrize-il-saglik-muduru-dr.-mustafa-tepe’nin-vefat-eden-anneannesi-naciye-bilgi,-gundogdu’da-ebediyete-ugurlandi-(9).jpgrize-il-saglik-muduru-dr.-mustafa-tepe’nin-vefat-eden-anneannesi-naciye-bilgi,-gundogdu’da-ebediyete-ugurlandi-(10).jpgrize-il-saglik-muduru-dr.-mustafa-tepe’nin-vefat-eden-anneannesi-naciye-bilgi,-gundogdu’da-ebediyete-ugurlandi-(11).jpgrize-il-saglik-muduru-dr.-mustafa-tepe’nin-vefat-eden-anneannesi-naciye-bilgi,-gundogdu’da-ebediyete-ugurlandi-(12).jpgrize-il-saglik-muduru-dr.-mustafa-tepe’nin-vefat-eden-anneannesi-naciye-bilgi,-gundogdu’da-ebediyete-ugurlandi-(13).jpg