Rize İl Sağlık Müdürü Tepe, Hamisi Olduğu Okulu Ziyaret Etti

Rize İl Sağlık Müdürü Tepe, Hamisi Olduğu Okulu Ziyaret Etti
Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, hamisi olduğu Çay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Rize'de okulların kurumsal olarak güçlendirilmesi doğrultusunda başlatılan “Okul Hamileri Projesi” kapsamında Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe beraberindeki yönetici ve sağlık personelleri eşliğinde hamisi olduğu Çay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, Rize Valiliği Okul Hamileri Projesini uygulama başladı.

Okul müdürü Mine Hacıömeroğlu’ndan okul hakkında bilgi alan İl Sağlık Müdürü Tepe, okul için hami olarak yapabilecekleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Tepe ve beraberindeki yöneticiler ayrıca, öğrencilerle birlikte kariyer günleri etkinliği gerçekleştirdi.

Tepe, öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada, “Başarılı olmak için çok çalışın. Çalışmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyin. Başarı çalışmaktan geçer. Hiçbir başarı tesadüf değildir.” dedi.

rize-il-saglik-mudurlugu-hamisi-oldugu-cay-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesini-ziyaret-etti-(6).jpg

Öğrencilerin okul hayatlarının çok değerli olduğunu ve bu kıymetli zamanlarını çalışarak geçirmeleri gerektiğini söyleyen Tepe, “Bugünleri çalışarak geçirmeniz durumunda yarınlar da çok daha mutlu zamanlar geçirebileceksiniz. Ülkemizin ve milletimizin sizin gibi pırıl pırıl gençlere ihtiyacı var.” diye belirtti.

Tepe, öğrencilerin okullarında konferans salonuna ihtiyaç duyduğunu ve bu konuda yardım isteklerini duyunca gereğinin yapılması ve gerekli salonun planlaması için en kısa sürede bir teknik ekibin okula gönderilerek, kısa sürede konferans salonun okula kazandırılabilmesi için çalışma yapacaklarının sözünü verdi.

Rize Valiliği Okul Hamileri Projesi ile okulların kurumsal olarak güçlendirilmesi, kurumlarla ortak etkinliklerin düzenlemesi, bilimsel, kültürel, sanatsal yarışmalarda derece elde eden okullardaki öğrencilerinin ödüllendirilmesi, kariyer günleri etkinliği gibi çalışmalar hedefleniyor.

rize-il-saglik-mudurlugu-hamisi-oldugu-cay-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesini-ziyaret-etti-(2).jpgrize-il-saglik-mudurlugu-hamisi-oldugu-cay-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesini-ziyaret-etti-(5).jpgrize-il-saglik-mudurlugu-hamisi-oldugu-cay-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesini-ziyaret-etti-(7).jpgrize-il-saglik-mudurlugu-hamisi-oldugu-cay-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesini-ziyaret-etti-(3).jpgrize-il-saglik-mudurlugu-hamisi-oldugu-cay-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesini-ziyaret-etti-(8).jpgrize-il-saglik-mudurlugu-hamisi-oldugu-cay-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesini-ziyaret-etti-(9).jpgrize-il-saglik-mudurlugu-hamisi-oldugu-cay-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesini-ziyaret-etti-(10).jpgrize-il-saglik-mudurlugu-hamisi-oldugu-cay-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesini-ziyaret-etti-(4).jpgrize-il-saglik-mudurlugu-hamisi-oldugu-cay-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesini-ziyaret-etti-(1).jpgrize-il-saglik-mudurlugu-hamisi-oldugu-cay-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesini-ziyaret-etti-(12).jpgrize-il-saglik-mudurlugu-hamisi-oldugu-cay-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesini-ziyaret-etti-(11).jpg